Raak mij aan! Touch me!

Nederlands als tweede taal (niveau VI) van B2 naar C1

Deze cursus is een vervolg op Nederlands als tweede taal (niveau V). Bij deze cursus is er naast de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken veel aandacht voor uitbreiding van de woordenschat. Cursisten maken kennis met de finesses van de taal en de focus ligt op populair-wetenschappelijke teksten en beeldfragmenten.

Extra informatie
De cursus bestaat uit 24 lessen van 90 minuten. De cursus is bedoeld voor hoogopgeleide anderstaligen. Cursisten die bij minimaal negentien van de vierentwintig lessen aanwezig zijn, kunnen desgewenst aan het eind van de cursus een certificaat van deelname ontvangen. De docent is Rudi Kamminga. Voor het volgen van deze cursus is geen boek nodig. De docent werkt met eigen materiaal.

Lestijden
De lessen zijn twee keer per week, op dinsdag en donderdag. Lestijden: 15.45 - 17.15 uur (middaggroep) of 20.15 - 21.45 uur (avondgroep). De eerste les is op dinsdag 16 april, de laatste les is op donderdag 4 juli.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@forum.nl
 

Agenda

Dinsdag 16 april
15:45 tot 17:15
Cursus 2
€ 295,00
20:15 tot 21:45
Cursus 2
€ 295,00

Meer cursussen

Forum Groningen biedt meerdere taalcursussen op meerdere niveaus. De cursussen starten drie keer per jaar: in januari, april en september. 

Naast taallessen biedt het Forum ook conversatielessen op verschillende taalniveaus aan. Zit er iets voor je bij?

Bekijk het volledige aanbod
Meer cursussen