Raak mij aan! Touch me!

VERS

VERS 2024-2025

Ontmoet de VERS-ers!

Events

De grote machteloosheid

De wereld is een chaos en de media puilt over van verontrustend nieuws. Conflict, oorlogen, aanslagen, humanitaire crises, het nieuws stemt niet bepaald vrolijk. Hoe verhouden wij ons, vanuit onze veilige Groningse bubbel tot de verschrikkingen uit de rest van de wereld? Hoe kunnen we op de hoogte blijven met wat er allemaal in de wereld gebeurt zonder dat we ons erdoor laten opslokken? Kom 22 mei naar de grote machteloosheid en denk mee!

Meer info & tickets
De grote machteloosheid

Eerdere lichtingen

Kijk hieronder naar de voorgaande lichtingen van VERS allemaal hebben gedaan.

Lichting 2023-2024

Een knallend feest ter afsluiting en een reeks P.S. events, over alles wat je niet geleerd hebt op school. Deze lichting VERS-ers organiseerde 3 events rondom maatschappelijk-actuele thema's. Van studieschuld tot intimiteit en politiek, niets werd uit de weg gegaan. Want kun je wel een hypotheek krijgen met een studieschuld? Waar loop je in het echte leven tegenaan bij (fysieke) intimiteitsrelaties met anderen? En hoe werkt de Nederlandse politiek eigenlijk en hoe kan je tactisch stemmen? In 2023 werden deze onderwerpen aangepakt door VERS. 

Meer info
Lichting 2023-2024

Lichting 2022-2023

Een Over de Streep event, een groot feest, een gezellige club VERS-ers (en zelfs een hond!) Lichting 2022-2023 bracht diversiteit naar het Forum. Maar naast de events was er ook aandacht voor Earth Day en de oorlog in Oekraïne. Kijk hier terug wat 2022 allemaal bracht.  

Meer info
Lichting 2022-2023

Ben jij VERS?

 VERS organiseert het hele jaar door vette programma's en evenementen. Wil je op de hoogte blijven? 

 

Houd @vers_forum in de gaten voor nieuws!

Volg ons
Ben jij VERS?