Raak mij aan! Touch me!

Bieb en kiosk

In het Forum vind je door het hele gebouw heen onze collectie romans, dvd's, informatieve boeken, stripboeken, games, kranten en tijdschriften.

Vanuit de doelstelling ‘mensen inspireren om verder te kijken’ hebben we onze collectie verweven met andere functies en programma’s in het Forum: films, museum, exposities, studieplekken, cursussen, talkshows, events en meer.

Kiosk

Bij onze kiosk op de eerste verdieping, bovenaan de publiekstribune, vind je actuele kranten en tijdschriften. En natuurlijk genoeg plek om te gaan zitten en deze door te nemen mét een cappuccino van STACH.

Wonderland

De mooiste jeugdboeken, strips, tijdschriften, prentenboeken, kinderfilms en games vind je bij Wonderland, op de eerste en tweede verdieping.

Naar Wonderland
Wonderland

Fictie

De derde verdieping is het domein van fictie. Je vindt hier alle Nederlandse en anderstalige romans, poëzie, detectives en thrillers.

En er is natuurlijk veel ruimte om lekker te zitten, weg te dromen en eindeloos te grasduinen. Op dit plein vinden ook kleinschalige lezingen en interviews plaats met schrijvers en dichters.

Zoeken in de collectie

Non-fictie

De achtste verdieping is het domein van kennis en informatie, oftewel onze boeken over wetenschap, religie, filosofie, psychologie, koken, reizen en meer.

Het is hier rustiger dan elders in het gebouw en daarom ook een perfecte studie- en werkplek. De enige afleiding die je hebt is het uitzicht op de Martinitoren!

Non-fictie

Film en dvd's

Via het filmplein bereik je de filmzalen. Dit plein is vrij toegankelijk, want hier vind je ook het filmcafé en onze collectie media in de ruimste zin van het woord: natuurlijk onze uitgebreide collectie dvd’s, maar ook Virtual Reality presentaties.

Naar de film

Smartlab en Storyworld

Op de zesde verdieping (6 oost) vind je het Smartlab en de entree van strip-, animatie- en gamemuseum Storyworld. Hier vind je daarom ook onze collectie rondom het thema natuur en techniek en een deel van onze collectie stripboeken. De meeste stripboeken voor de jeugd vind je uiteraard bij Wonderland.

Boekinname

In de entreehal vind je onze klantenservice en de inleverautomaten voor boeken, tijdschriften, games, dvd’s, etc. Je kunt materialen inleveren tijdens openingstijden van het Forum.

Nog geen lid?

Luisterboeken, e-books, dvd's, games, stripalbums en natúúrlijk ook de mooiste, leukste en meest interessante boeken.

Nog geen lid?