Raak mij aan! Touch me!

Film

Nu te zien >

Nu te zien >

Nieuwste premières

Docs: Kokomo City Docs: Kokomo City

Docs: Kokomo City

Knallend portret van vier zwarte trans vrouwen in New York en Atlanta waarin geweld, schoonheid en wijsheid wedijveren. Over de rauwe werkelijkheid van geld verdienen met sekswerk, hun plek in de zwarte gemeenschap en de weg naar acceptatie.

zaterdag 9 december 15:30 tot 16:53
Fallen Leaves Fallen Leaves

Fallen Leaves

Als ongecompliceerde ode aan de romantiek is Fallen Leaves feelgoodcinema uit Finland die in Cannes harten verwarmde en veroverde. Een instant Aki Kaurismäki klassieker.

vrijdag 8 december 17:00 tot 18:31
Le Pot-Au-Feu Le Pot-Au-Feu

Le Pot-Au-Feu

Zintuigelijke ode aan de Franse keuken die zich afspeelt in het 19e-eeuwse Frankrijk en gaat over de ontluikende romance tussen de kokkin Eugenie (Juliette Binoche) en de fijnproever Dodin (Benoit Magimel). 

vrijdag 8 december 20:30 tot 22:55
Maestro Maestro

Maestro

Indrukwekkende biopic van en met Bradley Cooper over meesterdirigent en componist Leonard Bernstein.

vrijdag 8 december 20:50 tot 23:09
Wonka (OV) Wonka (OV)

Wonka (OV)

 In deze onweerstaanbare, fantasierijke film, met in de titelrol Timothée Chalamet, maken we kennis met een jonge Willy Wonka, het bijzondere personage uit Charlie and the Chocolate Factory.

zaterdag 9 december 13:00 tot 15:06

Cineville: De goeie films van 2023

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat was de mooiste film van het hele land? We zijn er bijna, maar gaan nog één keer in de selfiemodus. Wat vond jij het mooiste van het jaar? Van 1 t/m 19 december kan je stemmen op jouw goeie films van 2023. Heb je een van de greatest hits gemist of wil je je lievelings nog een keertje zien? In januari organiseren we samen met Cineville een Goeie films-week vol favorieten van 2023.

Lees meer
Cineville: De goeie films van 2023

Verwachte premières >

Verwachte premières >

Ons filmnieuws wekelijks in je inbox? >

Ons filmnieuws wekelijks in je inbox? >