Raak mij aan! Touch me!

Bij ons werken

Nieuwe vacatures

Onze stichting is een dynamische, multidisciplinaire publieksorganisatie verantwoordelijk voor de invulling en programmering van het Forum en acht Forumbibliotheken in de gemeente Groningen. We hebben ongeveer 100 medewerkers.

Vacature Medewerker Financiële Administratie

Wij zijn op zoek naar een medewerker financiële administratie. Kom jij werken in het Forum, de bruisende huiskamer van de stad Groningen? Als medewerker financiële administratie draag je zorg voor het tijdig en correct verwerken van financiële mutaties, zoals in- en verkoopfacturen, betalingen en bankmutaties. Je bent het aanspreekpunt voor vragen over de financieel administratieve processen en levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van deze processen door het doen van verbetervoorstellen en je draagt actief bij aan de implementatie hiervan. Je voelt je er verantwoordelijk voor dat de grootboekadministratie continu up-to-date is en voert daarvoor zelfstandig controlewerkzaamheden uit. Tot slot ondersteun je bij het opstellen van diverse financiële rapportages.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over deze vacature.

LEES MEER
Vacature Medewerker Financiële Administratie

Open vacatures maatschappelijke stage

Ben jij op zoek naar een kortdurende maatschappelijke stage? Klik op de onderstaande knop en vul het online formulier in, dan gaan wij kijken of er eventuele stageplaatsen beschikbaar zijn. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Een aanmeldformulier dient 2 weken voor de gewenste aanvangsdatum van de stage binnen te zijn, anders worden deze niet meer in behandeling genomen. Deze stagevacature is bedoeld voor middelbare scholieren.


English

Are you looking for a short-term social internship? Click on the button below, complete the online form and we will see if there are any internship positions available. If so, we will contact you as soon as possible. The application form must be submitted 2 weeks before the desired start date of the internship, otherwise it will no longer be processed. 

Please note that this internship is intended for high school students and that we only accept open applications from them.

Vrijwilligerswerk

Forum Groningen is vaak op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Denk aan het helpen bij het Taalcafé, de Taalhuizen, de Leesclub makkelijk lezen, of wordt gastvrouw of -heer in een van de Forumbibliotheken.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Word vrijwilliger
Vrijwilligerswerk

Niks missen?

Volg ons op LinkedIn.