Raak mij aan! Touch me!

Bij ons werken

Nieuwe vacatures

bekijken + solliciteren

Onze stichting is een dynamische, multidisciplinaire publieksorganisatie verantwoordelijk voor de invulling en programmering van het Forum en acht Forumbibliotheken in de gemeente Groningen. We hebben ongeveer 100 medewerkers.

Vacature Programmamaker actualiteit & samenleving

Wij zijn op zoek naar een programmamaker rondom actualiteit en samenleving. Kom jij werken in het Forum, de bruisende huiskamer van de stad Groningen? Als programmaker actualiteit & samenleving binnen Forum Groningen ben je verantwoordelijk voor het bedenken, maken en uitvoeren van inhoudelijke programma’s. Je bent zowel een newsjunk als iemand die uit kan zoomen om grotere trends te ontdekken. Je weet deze onderwerpen te vertalen naar de meest geschikte vorm (debat, talkshow, een reeks etc.) waarbij je altijd een goede kijk hebt op doelgroepen.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over deze vacature.

LEES MEER
Vacature Programmamaker actualiteit & samenleving

Open vacatures maatschappelijke stage*

Ben jij op zoek naar een kortdurende maatschappelijke stage? Klik op de onderstaande knop en vul het online formulier in, dan gaan wij kijken of er eventuele stageplaatsen beschikbaar zijn. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Een aanmeldformulier dient 2 weken voor de gewenste aanvangsdatum van de stage binnen te zijn, anders worden deze niet meer in behandeling genomen.

*Please note that this internship is meant for highschool students (NL: middelbare scholieren) and that we only accept open applications from them.

online formulier

Scroll verder naar beneden voor meer stage vacatures en vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk

Forum Groningen is vaak op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Denk aan het helpen bij het Taalcafé, de Taalhuizen, de Leesclub makkelijk lezen, of wordt gastvrouw of -heer in een van de Forumbibliotheken.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

MEER INFO
Vrijwilligerswerk

Niks missen?

Volg ons op LinkedIn.