Raak mij aan! Touch me!

Vacature: stagiair Verhuur

Kom jij hier stagelopen?

Loop jij straks rond in het Forum en help jij mee met het organiseren van de leukste, tofste en meest afwisselende evenementen die de stad Groningen rijk is?

Stagelopen bij het Forum betekent dat geen dag hetzelfde is. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke en zelfstandige stagiair die heel veel zin heeft om bij deze buitengewone organisatie aan de slag te gaan.

Kom jij hier stagelopen?

Werkzaamheden

Als stagiair lever je een volwaardige en enthousiaste bijdrage aan het team Verhuur. Je bent werkzaam in een zeer dynamische culturele instelling waarbij veel ruimte is voor je eigen interesses en inbreng. Je maakt kennis met alle aspecten van het evenementenvak.

Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit:

  • Meehelpen aan het ontwikkelen van een nieuw productaanbod en het waarborgen van de kwaliteit van het huidige aanbod.
  • Uitvoeren van producties van externe partijen (verhuur) en aanspreekpunt voor onze diverse klanten.
  • Het ontvangen en rondleiden van groepen, (potentiële) klanten in het Forum Groningen.
  • Meewerken in het verkoopproces en zorg dragen voor een goede klantenrelatie.

Wij bieden

Een plekje in een enthousiast en afwisselend team, dat niet schuwt voor wat gezelligheid en drukte op de werkvloer! Je ontvangt een stagevergoeding van max. €250,- per maand, mag gratis naar de film bij het Forum en kunt gratis gebruikmaken van onze bibliotheek.

Wat we van je vragen

Je kunt zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief, bent flexibel en resultaatgericht. Inlevingsvermogen in wensen en behoeftes van diverse doelgroepen, ervaring met het organiseren van evenementen is een pre.

Daarnaast ben je 4 á 5 dagen per week beschikbaar voor de periode september 2024 - februari 2025. Ook verwachten we dat je soms beschikbaar kan zijn in de avonduren en weekenden, aangezien evenementen niet altijd van maandag t/m vrijdag tussen 9-17 uur plaatsvinden!

De sollicitatie voor de periode februari 2024 - september 2024 is gesloten.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Gabi Bullinga via g.bullinga@forum.nl.