Raak mij aan! Touch me!

Vacature: stagiair productie

Kom jij hier stagelopen?

Loop jij straks rond in het Forum en help jij mee om de leukste, tofste en meest afwisselende evenementen van de stad te realiseren? Bij Forum Groningen ontvangen we jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers en worden meer dan 17.000 grote en kleine activiteiten georganiseerd.

Stagelopen bij het Forum betekent dat geen dag hetzelfde is. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke en zelfstandige stagiair die heel veel zin heeft om bij onze levendige en veelzijdige culturele organisatie aan de slag te gaan.

Kom jij hier stagelopen?

Werkzaamheden

Als stagiair lever je een volwaardige en enthousiaste bijdrage aan de teams Productie en Verhuur. Er is veel ruimte voor je eigen interesses en inbreng en je maakt volop kennis met alle aspecten van het evenementen vak.

Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met:

  •  Meehelpen met de organisatie van grote jaarlijkse evenementen zoals het Cinekid Festival, IDFA en IFFR, Nacht van de Filosofie, Roald Dahl festival, het Framed festival en vele andere kleinere of juist meerdaagse producties
  • Uitvoeren van producties van externe partijen (verhuur) en aanspreekpunt voor onze diverse klanten.
  • Je bent verantwoordelijk voor de inzet van vrijwilligers op de events, die jij ook aanstuurt op deze grote evenement-dagen.

Wij bieden

Je komt in een energiek en leuk productieteam van 5 personen, dat geniet van de gezelligheid en drukte op en buiten de werkvloer! Je werkt veel samen met de teams van techniek en verhuur. Je ontvangt een stagevergoeding van max. € 250,- per maand, mag gratis naar de film bij het Forum en bent gratis lid van de personeelsvereniging Club Soda.

Wat we van je vragen

Je hebt affiniteit met de culturele sector, actualiteit, film, tech en/of populaire beeldcultuur. Je kunt zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief, bent flexibel, je hebt overzicht en bent resultaatgericht. Inlevingsvermogen in wensen en behoeftes van diverse doelgroepen, ervaring met het organiseren van evenementen en een goed gevoel voor humor zijn een pre. Je bent 30 – 36 uur per week beschikbaar en je vindt het prima om beschikbaar te zijn in de avonduren en weekenden, aangezien veel evenementen niet op kantoortijden plaatsvinden.

Periode

De stage is voor de periode september 2024 t/m januari 2025.. Reageren kan tot en met 31 mei 2024.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur je motivatiebrief met cv naar Floor van der Horst: f.vanderhorst@forum.nl.