Raak mij aan! Touch me!

Vacature: stagiair productie

Kom jij hier stagelopen?

Loop jij straks rond in het Forum en help jij mee met het organiseren van de leukste, tofste en meest afwisselende evenementen die de stad Groningen rijk is?

Stagelopen bij het Forum betekent dat geen dag hetzelfde is. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke en zelfstandige stagiair die heel veel zin heeft om bij deze buitengewone organisatie aan de slag te gaan.

Kom jij hier stagelopen?

Werkzaamheden

Als stagiair lever je een volwaardige en enthousiaste bijdrage aan het team Productie en Verhuur. Je bent werkzaam in een zeer dynamische culturele instelling waarbij veel ruimte is voor je eigen interesses en inbreng. Je maakt kennis met alle aspecten van het evenementen-vak.

Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit:

  • Meehelpen met de organisatie van grote jaarlijkse evenementen zoals het Cinekid Festival, IDFA en IFFR, Nacht van de Filosofie, Roald Dahl festival en vele andere
  • Uitvoeren van producties van externe partijen (verhuur) en aanspreekpunt voor onze diverse klanten. September t/m januari is onze drukste en leukste periode!
  • Verantwoordelijk zijn voor onze vrijwilligersbestanden, die jij aanstuurt op deze grote evenement-dagen.

Wij bieden

Een plekje in een enthousiast en afwisselend team, dat niet schuwt voor wat gezelligheid en drukte op de werkvloer! Je ontvangt een stagevergoeding van max. € 250,- per maand, mag gratis naar de film bij het Forum en kunt gratis gebruikmaken van onze bibliotheek.

Wat we van je vragen

Je hebt affiniteit met de culturele sector, actualiteit, film, tech en/of populaire beeldcultuur. Je kunt zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief, bent flexibel, stressbestendig en resultaatgericht. Inlevingsvermogen in wensen en behoeftes van diverse doelgroepen, ervaring met het organiseren van evenementen is een pre.

Daarnaast ben je 4 a 5 dagen per week beschikbaar voor de periode september 2023 t/m februari 2024.

Ook moet je beschikbaar kunnen zijn in de avonduren en weekenden, aangezien evenementen niet van maandag t/m vrijdag tussen 9-17 uur plaatsvinden!

Onze stageplekken voor februari 2023 - september 2023 zijn gevuld.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Floor van der Horst: f.vanderhorst@forum.nl