Raak mij aan! Touch me!

Openingstijden

Forum Groningen (locatie Nieuwe Markt), strip-, animatie- en gamemuseum Storyworld en onze Forumbibliotheken elders in de gemeente Groningen zijn tot en met 15 maart gesloten voor bezoek.

Reserveringen ophalen en materialen terugbrengen

Van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur kun je bij al onze vestigingen, met uitzondering van Ten Boer, je reserveringen ophalen en materialen terugbrengen. Bij Forumbibliotheek Ten Boer kan dit op dinsdag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Bij alle Forumbibliotheken, behalve bij het Forum in het centrum, kun je ook materialen inleveren in de inleverbussen aan de buitenzijde. Deze zijn de hele dag open.

Je kunt dus online je materialen reserveren en afhalen bij een Forumbibliotheek naar keuze (gemeente Groningen). Voor alle duidelijkheid: we bezorgen gereserveerde materialen niet bij je thuis.

Ben je überhaupt niet in staat om naar de Forumbibliotheek toe te komen door een fysieke beperking of aandoening, maar wil je wel graag lenen en lezen? Meld je dan aan voor onze boek-aan-huisservice.

STACH

STACH in het Forum (locatie centrum) is geopend voor de lekkerste koffie-to-go. Op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on