Raak mij aan! Touch me!

Eten en drinken

Let op: wegens coronamaatregelen zijn de horecapunten in het Forum momenteel niet altijd open. Check onze openingstijden voor de laatste informatie.

In het Forum vind je op drie plekken horeca. Elke plek met een eigen identiteit en sfeer

STACH

Grenzend aan de centrale entreehal komt STACH, een café en winkeltje met zo’n 75 zitplaatsen binnen en, als het weer het toelaat, eenzelfde aantal buiten op het terras aan de Nieuwe Markt.

Van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bieden zij voor ieder wat wils. Van cappuccino met echte verse appeltaart of chai tea met een vegan bananabread tot broodje bal met mosterdmayo en rucola.

Openingstijden en reserveren bij STACH

Camera Café

Op de vijfde verdieping vind je het Camera Café.

Hier vandaan heb je toegang tot de vijf filmzalen, dus de ideale plek om je filmhuisbezoek te beginnen of te eindigen. Je cappuccino, speciaalbiertje of glas wijn bestel je aan de bar. Vanaf je tafel heb je een schitterend overzicht over het atrium van het Forum en de Martinikerk. Een plek dus waar ook buiten de (film)voorstellingen om van alles te zien en te beleven is.

Restaurant + bar NOK

Helemaal bovenin het Forum op de tiende verdieping vind je NOK, een unieke horecagelegenheid met panoramisch uitzicht over de stad en ommeland.

Menu, openingstijden en reserveren bij NOK
Restaurant + bar NOK

Verken het Forum

Stad Stad

Stad

Ontdek Groningen!

Dakterras Dakterras

Dakterras

Met het mooiste uitzicht van Groningen!

Film Film

Film

Ontdek de nieuwste premières.