Raak mij aan! Touch me!

Eten en drinken

In het Forum vind je op drie plekken horeca. Elke plek met een eigen identiteit en sfeer. 

STACH

Grenzend aan de centrale entreehal vind je STACH, een café en winkeltje met zo’n 75 zitplaatsen binnen en, als het weer het toelaat, eenzelfde aantal buiten op het terras aan de Nieuwe Markt.

STACH biedt voor ieder wat wils. Van cappuccino met echte verse appeltaart of chai tea met een vegan bananabread tot broodje bal met mosterdmayo en rucola.

STACH

Camera Café

Op de vijfde verdieping vind je het Camera Café. Hier vandaan heb je toegang tot de vijf filmzalen, dus de ideale plek om je filmhuisbezoek te beginnen of te eindigen. 

Je cappuccino, speciaalbiertje of glas wijn bestel je aan de bar. Vanaf je tafel heb je een schitterend overzicht over het atrium van het Forum en de Martinikerk. Een plek waar ook buiten de (film)voorstellingen om van alles te zien en te beleven is.

NOK

Helemaal bovenin het Forum op de tiende verdieping vind je NOK: een restaurant en bar met panoramisch uitzicht over de stad en ommeland. Dagelijks kun je bij NOK terecht voor lunch, borrel, diner en events. Met de Martinitoren als decor!

NOK

Verken het Forum

Expositie Expositie

Expositie

Bij het Forum bezoek je grote en kleine, nationale en internationale exposities.

VVV VVV

VVV

De Groningen Store

Dakterras Dakterras

Dakterras

Met het mooiste uitzicht van Groningen!

Film Film

Film

Ontdek de nieuwste premières.