Raak mij aan! Touch me!

Ticketinformatie

Activiteiten, events, exposities en cursussen

Ticketprijzen van events, cursussen, talks, exposities, debatten en dergelijke variëren en staan daarom altijd duidelijk bij een event op onze website vermeld.

Museumjaarkaart

De Museumjaarkaart is (nog) niet geldig in het Forum.

BankGiro Loterij VIP-card

Met de BankGiro Loterij VIP-card krijg je gratis toegang tot de expositie AI: More than Human en het museum Storyworld. Omdat we de VIP-card niet kunnen controleren online, haal je je kaartje bij de kassa.

Films en documentaires

Regulier tarief € 10,50
Jongeren t/m 24 jaar & studenten € 8,50
Jeugd t/m 15 jaar € 7,50
Kinderen t/m 11 jaar € 5,50
Landelijke première* € 5,25
Cinevillepas (zie voorwaarden) Gratis
Reguliere film in Camera 3 De luxe  € 13,50
Sneak preview tarief € 7,50
Stadjerspas** € 8,00
Tienrittenpas € 75,00
Toeslag lange film + € 3,50

Voor speciale filmvoorstellingen kunnen andere tarieven gelden.

Reserveren is niet meer mogelijk

We plaatsen geen reserveringen meer, omdat gereserveerde kaarten lang niet altijd opgehaald worden. We blijven dan met lege stoelen zitten, terwijl andere mensen nog wel graag naar binnen hadden gewild. Dus wil je zeker zijn van kaartjes én een fijne plek, koop je tickets dan alvast via onze website.

*Landelijke premièrekorting

Films gaan traditioneel op donderdag in première. Heb je een Forumpas, dan krijg je 50% korting op de entreeprijs van landelijke premières op de premièredonderdag.

**Stadjerspaskorting

Tickets met stadjerspaskorting kun je alleen aan de kassa kopen. Hou er rekening mee dat een film voor die tijd al uitverkocht kan zijn, dus wees er op tijd bij.

Tienrittenpas film

Lees meer

Forumpas

Lees meer

Filmabonnement Cineville

Lees meer

Bioscoopbon en cadeaubonnen

Lees meer

Veelgestelde vragen over tickets

Kan ik kaarten reserveren?

Nee, dat kan niet. We plaatsen geen reserveringen meer, omdat gereserveerde kaarten lang niet altijd opgehaald worden. We blijven dan met lege stoelen zitten, terwijl andere mensen nog wel graag naar binnen hadden gewild. Dus wil je zeker zijn van kaartjes én een fijne plek, koop je tickets dan alvast via onze website. We kunnen je e-ticket scannen vanaf je mobiel. En dan hoef je ook niet meer in de rij te staan voor de kassa of een ticketautomaat.

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel op de felste stand.

Kan ik tickets retourneren?

Nee, dat kan niet. Alleen als een filmvoorstelling, event of andere activiteit niet doorgaat vanwege calamiteiten, bieden we je een blanco voucher aan. Dit is een tegoed wat je opnieuw kunt besteden. Als je zelf verhinderd bent, kun je je ticket wel weggeven of doorverkopen aan iemand anders voor hetzelfde of een lager bedrag.

Ik heb geen e-ticket ontvangen, wat nu?

Het kan even duren, omdat de betaling eerst moet worden verwerkt. Heb je je tickets na tien minuten nog niet ontvangen en zitten ze ook niet in je spambox? Stuur ons dan even een mailtje: tickets@forum.nl. Of bel met onze kassamedewerkers: 050 368 36 83. Het komt goed!

Mag ik tickets doorgeven?

Ja. Na aankoop is het jouw ticket, dus mag je hem ook weggeven of doorverkopen voor hetzelfde of een lager bedrag. Maar je mag onze tickets niet elders online aanbieden.

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Hoe kan ik betalen?

Online kun je alleen betalen met iDeal. Aan de kassa kun je contant, met je pinpas of met een cadeaubon betalen. Op onze website staat welke cadeaubonnen wij accepteren. Handig ook om te weten: de ING is onze buurman, en dus is er een pinautomaat naast onze locatie aan het Hereplein 73. Maar let op: we accepteren geen briefjes van € 200 of € 500.

Nog meer vragen?

Klantenservice

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on