Raak mij aan! Touch me!

Vrijkaarten, bioscoopbon en cadeaubonnen

Vrijkaarten

Heb je een vrijkaart voor de film (Freeee movie)? Deze zijn alleen geldig voor reguliere films. Ze zijn niet geldig voor filmspecials met een afwijkend tarief en niet geldig tijdens filmfestivals. In Camera 3 Deluxe betaal je met een vrijkaart een toeslag van € 3,-. Wil je jouw vrijkaart verzilveren, haal dan fysiek een ticket bij onze kassa aan de balie. Je kunt met je vrijkaart online geen tickets kopen/reserveren. 

De Forum Giftcard

Het leukste cadeau van Groningen! Haal je filmhart op, laat je inspireren door de expositie, bezoek Storyworld, sneup rond in de Forumshop of laat je verrassen door een van de vele talks, events en workshops bij Forum Groningen.

De giftcard is verkrijgbaar bij de kassa aan de Nieuwe Markt 1 en wordt direct geactiveerd bij de kassa. Je kunt zelf kiezen welk bedrag je wilt geven, vanaf € 10,- tot € 150,-. (De Forum Giftcard is 2 jaar geldig.)

Nationale Bioscoopbon

Wij accepteren de Nationale Bioscoopbon. Je kunt hiermee online betalen en uiteraard ook aan de kassa.

Let op: wij accepteren alleen de originele -fysieke- cadeaukaart of de uitgeprinte e-voucher van de Nationale Bioscoopbon als betaalmiddel. Scannen of de code overnemen vanaf een (smartphone)scherm is helaas niet mogelijk.

Alle andere cadeaukaarten, zoals de Nationale Kunst & Cultuurkaart, de Nationale Entertainment Card en het Bioscoopcadeau, accepteren wij niet.