Raak mij aan! Touch me!

Forumpas

Maak kennis met de verschillende talks, events, films en workshops in het Forum, met de Forumpaskrijg je leuk kortingen!

  • 10% korting op je filmticket! 
  • Ieder kwartaal zijn er nieuwe kortingsacties op geselecteerde events, talks, films en exposities.
  • Je krijgt 50% korting op landelijke film premières.
  • Op vertoon van je Forumpas kun jij je uitleven in de Forumshop, want je krijgt hier 10% korting!

* Kortingen gelden op het reguliere tarief

In juni geen premièrekorting

Elke donderdag gaan er films in première in Nederland en bij Forum Groningen zien Forumpashouders die films normaal gesproken op die donderdag met 50% korting. 

Helaas heeft de coronacrisis grote financiële gevolgen. Daarom hebben we besloten dat we geen premièrekorting aanbieden zo lang we maximaal 30 bezoekers per zaal kunnen ontvangen. Op die manier kunnen we nog steeds voldoende afdragen aan de distributeurs van wie we de films huren.

Zodra we weer maximaal 100 bezoekers kunnen ontvangen (hopelijk in juli), zetten we de premièrekorting weer aan. We hopen op je begrip.

Ook een Forumpas voor jou?

Je haalt de Forumpas gratis af bij de balie in de hal van het Forum.

Bij het afhalen vul je je naam en e-mailadres in. Je krijgt dan een bevestigingsmail en per kwartaal een mail met alle nieuwste kortingsacties. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw gegevens? Bekijk ons privacy statement.

Als je gebruik wilt maken van de Forumpaskortingen, zorg dan dat je bent ingelogd met jouw account, dan zie je het kortingstarief bij de prijzen staan.

 

Meer over:

Forumshop Forumshop

Forumshop

De leukste gadgets, hebbedingen en cadeaus vind je bij de Forumshop.

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on