Raak mij aan! Touch me!
Filmfestival

IDFA in Groningen

Het International Documentary Film Festival Amsterdam, maar dan in Groningen!

Het International Documentary Film Festival Amsterdam, maar dan in Groningen!

International Documentary Film Festival Amsterdam in Groningen is dé kans om de documentairehits van komend jaar alvast op het grote doek te zien.

Toekomstige Oscarwinnaars, ontzagwekkende staaltjes onderzoeksjournalistiek, hartverwarmende verhalen waar je het tijdens het kerstdiner (wat, bij de Paasbrunch!) nog steeds over hebt - IDFA in Groningen heeft het allemaal. Met een zinderende dwarsdoorsnede van het festival in Amsterdam kom je in Forum Groningen ruimschoots aan je documentairetrekken. IDFA in Groningen vindt dit jaar plaats van donderdag 25 november t/m 28 november.

Programma

Het volledige programma komt op maandag 1 november om 15.00 uur online te staan. Vanaf dat moment vind je hier de timetable met alle films en stel je zelf jouw festivalroute samen! Op donderdag 4 november om 10.00 uur start de verkoop van het hele programma. Wil je geen keuzestress en zeker zijn van het beste van het beste? Koop dan alvast je tickets voor de Best of IDFA op zondag 28 november.

Als eerste op de hoogte zijn van de titels die we in Groningen gaan draaien? Hou onze filmnieuwsbrief in de gaten!

Filmnieuwsbrief

Coronatoegangsbewijs

Bij de ingang van onze filmzalen zul je jouw coronatoegangsbewijs samen met jouw identiteitsbewijs aan ons moeten tonen. Zorg ervoor dat je beiden bij je hebt? Daarnaast vragen we je om op tijd te komen. Heb je klachten? Blijf dan thuis.

meer info

Op de hoogte blijven van het programma? >

Op de hoogte blijven van het programma? >