In oktober 2019 start de Filmclub voor het vierde jaar op een rij. We waren in een mum van tijd uitverkocht!

Op deze pagina vinden leden maandelijks informatie over de film die ze die maand gaan zien.

Wat is De Filmclub?

Je aansluiten bij De Filmclub betekent dat je vanaf oktober iedere maand, zeven maanden lang een exclusieve en bijzondere voorpremière ziet. Je bent dus één van de eersten in Nederland die de film te zien krijgt! 

De film wordt elke maand ingeleid door onze filmprogrammeur. Na afloop van elke film kun je met de andere Filmclubleden napraten in het café, onder het genot van een drankje. Dit is bij de prijs van het Filmclub-lidmaatschap inbegrepen.

Informatie voor Filmclubleden

  • Je ontvangt één ticket. Dit is je toegangsbewijs voor alle zeven films. Als je je ticket kwijt bent, kunnen we je geen toegang verlenen tot de zaal. Bewaar hem dus goed. Tip: bestel je ticket online! Dan kun je hem altijd in je inbox terugvinden.
  • Bij binnenlopen van de zaal ontvang je een consumptiemunt die je achteraf in ons café kunt inwisselen voor een drankje.
  • Een filmvoorstelling duurt doorgaans niet langer dan 2,5 uur.
  • Ongeveer een week voor iedere Filmclubvoorstelling zetten we een aankondiging met informatie over de film op deze pagina. Tot dan blijven de films dus ‘geheim’.
  • Lidmaatschap van de Filmclub is niet op naam. Mocht je een keer niet kunnen, is het dus geen probleem je ticket even door te geven aan iemand anders.
  • Het is dit jaar niet mogelijk een introducé mee te nemen.

 

Editie #1: vrijdag 4 oktober

Welke film jullie op vrijdag 4 oktober gaan zien, maken we ongeveer een week van tevoren hier bekend. We houden het nog even spannend dus!

Data

De Filmclub vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats om 13.30 uur. Vanaf 12.45 is er inloop. De data van dit seizoen zijn:

Vrijdag 4 oktober Hereplein 73
Vrijdag 1 november Hereplein 73
Vrijdag 6 december Nieuwe Markt 1
Vrijdag 3 januari Nieuwe Markt 1
Vrijdag 7 februari Nieuwe Markt 1
Vrijdag 6 maart Nieuwe Markt 1
Vrijdag 3 april Nieuwe Markt 1

Agenda

Vrijdag 4 oktober
13:30 tot 16:00
Zaal 1
€ 67,50

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on