Raak mij aan! Touch me!

Meester in fantasy-schrijven in één dag: Verdiep je in de kunst van personageontwikkeling, wereldbouw en plotconstructie met prijswinnend auteur Erik Betten.

Heb je altijd al een meester willen worden in het creëren van fantastische werelden? Ontdek dan de geheimen van het fantasy-schrijven in slechts één dag onder begeleiding van prijswinnend auteur Erik Betten. Deze vier uur durende cursus dompelt je onder in de geheimen van effectieve personageontwikkeling, wereldbouw, en plotconstructie. Leer hoe je je verbeelding naar je hand kunt zetten, en geef je verhalen vleugels! Tijdens de workshop gaat Erik Betten in op de  conventies en valkuilen van Fantasy, de verborgen architectuur van elk goed boek, legt uit hoe je kunt voorkomen dat je vastloopt, en laat zien hoe schrijven een verslavende routine kan worden. En natuurlijk ga je oefenen en elkaars ideeën bespreken. 

Over de docent:
Erik Betten debuteerde in 2018 bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff met de near future thriller Quarantaine, die bekroond werd met de Schaduwprijs voor het beste spannende debuut van het jaar. In 2019 publiceerde hij De prijs en in 2021 de (Friese) dichtbundel Palimpsest. Hij werkt daarnaast als journalist en publiceerde verschillende non-fictieboeken. 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Fantasyschrijven in één dag.

Misschien vind je dit ook leuk

Dichter in één dag Dichter in één dag

Dichter in één dag

za 25 mei van 13:00 tot 17:00
Essayist in één dag Essayist in één dag

Essayist in één dag

za 1 jun van 13:00 tot 17:00
Filosoof in één dag Filosoof in één dag

Filosoof in één dag

za 8 jun van 13:00 tot 17:00
Thrillerschrijven in één dag Thrillerschrijven in één dag

Thrillerschrijven in één dag

zo 9 jun van 13:00 tot 17:00