Raak mij aan! Touch me!
Let's Gro 2022

Let's Gro 2022

De tiende editie van Let's Gro is voorbij. Drie dagen lang trokken ruim 15.000 bezoekers langs een divers programma over de toekomst van de stad.

Met presentaties, talks, workshops, films, muziek en discussies over de kloof, over de inrichting van de binnenstad, over de ambities van de gemeente, over technologische uitdagingen en wat al niet meer. 

Volle zalen voor presentaties over de Suikerzijde, de Superschool van Eric van ’t Zelfde, Het verdeelde Groningen van Sjoerd Beugelsdijk, Let's Regio, het Privacy Café, Groningen de lucht in, Stadscentra van de toekomst en Wijkvernieuwing op zijn Gronings. Maar ook intieme ontmoetingen bij de Living Library, een gesprek over vaderschap, democratie of hernieuwbare energie en presentaties van kunstenaars als Dries Depoorter en Domenique Himmelsbach de Vries. 
Op de Nieuwe Markt en in de hal schitterden de helden met hun BMX en de freerunners. En rond de binnenstadsmaquette op de begane grond en de diverse presentaties over nieuwbouw op het plein voor de expositiezalen stond het het hele weekend vol. 
Ook buiten het Forum werd Let's Gro beleefd. Onder meer in Haren, Lewenborg, Selwerd, Ten Boer en De Wijert waren kleine bijeenkomsten over thema's die in die wijken spelen.

Op naar de elfde editie! Voorlopig staat die gepland op 3, 4 en 5 november 2023.

Let's Gro 2021

In 2021 was het Forum voor het eerst de nieuwe en centrale locatie voor hét festival over de toekomst van Groningen. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over Let's Gro 2021.