Raak mij aan! Touch me!
Interactieve installatie: Schep maar op!

Interactieve installatie: Schep maar op!

European Researchers Night Groningen presenteert:

 

Klik voor Vinkhuizen op een interactieve kaart en ontdek hoe vaak je buurtgenoten chocolade, fruit of pizza eten. Trek een paar sappige meningen uit de FEBO-muur. En haal de high score in een spannend computerspel (8+). In de interactieve installatie ‘Schep maar op’ zie je dat je niet altijd zelf bepaalt wat je eet. Waar je woont, met wie je samen eet, hoe dik je portemonnee is, hoeveel stress je hebt, wat er in de aanbieding is. Het beïnvloedt allemaal wat en hoeveel jij opschept. 

Schep maar op staat van 12 november tot 10 december in de Forumbibliotheek Vinkhuizen. De tafel is alvast voor je gedekt van ma t/m za van 8.30-17.30 uur!

‘Schep maar op!’ is een initiatief van de Aletta Jacobs School of Public Health en is opgezet samen met het Forum Groningen en wetenschappers van de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool Groningen en het UMCG. De installatie is onderdeel van de Europese Nacht van de Onderzoekers 2021, gefinancierd door de Europese Commissie in het kader van de Marie SkÅ‚odowska-Curie-acties.