Raak mij aan! Touch me!

Filmfestivals

IFFR in Groningen

De beste films van het komende jaar - tijdens IFFR in Groningen zie je ze alvast, vaak maanden voor ze in de bioscopen komen. Of maak juist kennis met een kleine, bijzondere film uit een land dat normaal gesproken niet op je netvlies staat.

IFFR in Groningen vindt elk jaar plaats rond eind januari.

Filmnieuwsbrief

Taartrovers Film Festival

Ieder jaar komen de Taartrovers naar Groningen voor een weekend vol film, workshops en installaties. Het leukste festival voor kinderen van 2 tot 9 jaar!

Jeugdnieuwsbrief

Framed: Animatiefestival

Dit jaar organiseert Forum Groningen voor het eerst een eigen animatiefestival: een weekend vol films, masterclasses en workshops.

Framed vindt plaats aan het eind van mei.

Filmnieuwsbrief

Cinekid Festival

Iedere herfstvakantie bestoken we je met een heleboel grappige, mooie en spannende kinderfilms, uitdagende games, hippe apps en creatieve workshops.

Jeugdnieuwsbrief

IDFA in Groningen

Het IDFA (International Documentary Film Festival Amsterdam) komt elk najaar naar Groningen met een satellietprogramma aan onafhankelijke documentaires van over de hele wereld.

Filmnieuwsbrief

Roald Dahl Festival

Véél meer dan een filmfestival: het Roald Dahl festival is een begrip! Fabeltastische films, knotsgekke workshops, een feestelijke optocht en elke dag het Magische Fantasielab. Elk jaar in de kerstvakantie!

Jeugdnieuwsbrief

Festivaltips vanzelf in je inbox? >

Festivaltips vanzelf in je inbox? >