Raak mij aan! Touch me!

VERS Borrel Bingo

Laten we er niet omheen draaien, deze lockdown is ronduit helemaal KAK. Ook jongerenpanel VERS zoekt naar manieren om deze lockdown leuker te maken dan dat ie is. Daarom organiseren wij de VERS BORREL BINGO.

Via zoom kun jij strijden voor te gekke prijzen. En dat niet alleen, we hebben een speciaal arrangement geregeld met STACH voor jou. Voor € 7,- krijg jij een borrelpakket met bingokaarten. Dus gezellig met je nootje, drankje en je vrienden genieten! Wordt de lockdown toch nog een stukje gezelliger.

Even praktisch

Eén borrelbox bevat genoeg lekkers voor 1 persoon. Met je vrienden (maximaal 2 hè?!) bingo spelen? Koop dan meerdere "tickets".

Op 14 en 15 januari tussen 14.00 en 17.00 uur kun jij op vertoon van je ticket, je borrelbox met bingokaarten ophalen bij STACH op de begane grond van het Forum. Ook ontvang je van ons nog even een mailtje met alle info en de zoomlink.

Let op: dit evenement is speciaal voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor VERS Borrel Bingo.

Wij zijn VERS

Wij zijn VERS: een diverse groep tussen de 16- 24 jaar. Wij kijken anders, houden van cultuur, fotografie, gamen, literatuur en muziek. Wij drukken onze eigen stempel op Forum Groningen zodat ook jij naar het nieuwe gebouw komt.

Wij organiseren het hele jaar door evenementen die actueel en prikkelend zijn. Denk, onderzoek, bevraag, feest, verbreed, lach, discussieer, maak en verras jezelf samen met ons. Zien we je snel?

Volg VERS
Wij zijn VERS
The Art of Aardman The Art of Aardman

The Art of Aardman

woensdag 27 januari 10:00 tot 10:30

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on