Raak mij aan! Touch me!

Aangrijpend drama over het Amerikaanse immigratiesysteem, die je vanaf de eerste minuut boeit en niet loslaat tot het laatste shot, even verschroeiend als krachtig.

Diego, een Venezolaanse stedenbouwkundige, en Elena, een moderne danseres uit Barcelona, verhuizen met hun goedgekeurde visum naar de Verenigde Staten om een nieuw leven te beginnen. Hun bedoeling is om hun professionele carrière een boost te geven en een gezin te stichten in ‘het land van kansen’. Maar wanneer ze het immigratiegebied van Newark Airport binnenkomen, worden ze naar de inspectiekamer gebracht, waar grensbeambten hen onderwerpen aan een onaangenaam inspectieproces en een psychologisch afmattend verhoor. 

In de komende uren wordt het lot en de toekomst van Elena, Diego en hun dromen in twijfel getrokken terwijl de agenten die hen interviewen proberen te ontdekken of het paar misschien iets te verbergen heeft.

Sneak Preview


Upon Entry draaide als voorpremière tijdens onze Sneak Preview. Dit was de winnende review:

“Deze film reflecteert exact het gevoel van mensen die stress krijgen van vliegvelden. Fantastisch acteerwerk en dialoog!”

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Upon Entry.

Taal
Spaans, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
77 min
Kijkwijzer
Acteurs
Alberto Ammann, Bruna Cusí, Laura Gómez, Ben Temple
Land
Spanje
Jaar
2023
Regie
Alejandro Rojas

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >