Raak mij aan! Touch me!

Als de conservatieve Jorge dieper in het leven van zijn overleden zoon Gabriel duikt, komen er onverwachte vondsten bovendrijven.

Via een Skype call met Sebastian, een vriend van Gabriel, ontdekt Jorge dat zijn zoon en Gabriel een relatie hadden. Hoe goed kende Jorge zijn zoon eigenlijk?

Desondanks het schokkende nieuws reist Jorge naar New York in de hoop het leven van zijn overleden zoon beter te begrijpen. Ook al wordt Sebastian door Jorge beschuldigd van het homoseksueel maken van Gabriel, betrekt Sebastian Jorge in een toneelstuk over het verwerken van pijn, verdriet en verlies.

Cinequeer

Vanaf 2021 introduceert Forum in samenwerking met Cinemien en OUTtv Cinequeer. Een filmavond die elke keer verrast in diversiteit en inclusiviteit met krachtige, bijzondere of gewoon entertainende LGBTQI+verhalen. De missie van Cinequeer is om als een vaste waarde de LGBTQI+ en open-minded filmtheaterbezoeker elke maand weer te inspireren, te onderwijzen en historische en hedendaagse perspectieven te bieden op de LGBTQI+ community.

Met inleiding | ma 22 feb

COC Groningen verzorgt een korte inleiding bij de Cinequeer-voorstelling.

Agenda

Maandag 22 februari
21:00 tot 22:55
Camera 2
€ 10,50
Taal
Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
105 min
Acteurs
Oscar Martínez, Rossy de Palma
Land
Bolivia,Verenigde Staten
Jaar
2019
Regie
Rodrigo Bellott

Cinequeer

Iedere laatste maandag van de maand een ontroerende, grappige of pijnlijk herkenbare pride-film.

Cinequeer

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on