Raak mij aan! Touch me!

Arjan Brussee is een van de meest succesvolle gameontwikkelaars van Nederland. Hij is al vanaf zijn achtste jaar bezig met het maken van games en maakte van zijn hobby zijn werk. En met succes! De titellijst van games waar hij aan meegewerkt heeft is indrukwekkend: Jazz Jackrabbit, Tyrian, Killzone en natuurlijk het wereldberoemde Fortnite van Epic Games. Na jarenlang in de Verenigde Staten te hebben gewerkt en  gewoond, is hij sinds kort weer terug in Nederland, dus een mooie kans om met deze 'game royalty' in gesprek te gaan! Host Rutger Middendorp praat met hem over zijn loopbaan, het belang van een goede game engine, het succes van Fortnite en de toekomst van de game-industrie.

Techstage haakt aan bij de tentoonstelling Game On - Experience 50 years of videogames, die tot en met 6 maart te bezoeken is in het Forum.

Arjan Brussee is begonnen als autodidact. Na het oprichten van Orange Games en mede-oprichten van Guerilla Games werkt Arjan Brussee alweer een paar jaar als Product Director Unreal Engine bij de studio waar hij ooit begon: Epic Games.

Rutger Middendorp is freelance ideeënman en verhalenmaker. Hij werkt onder andere als blogger voor Bright (RTL), en het FD. Daarnaast is hij coach en doceert conceptontwikkeling op de Academie voor Popcultuur.

8983
6637

Coronatoegangsbewijs verplicht

Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht bij het bezoeken van bioscopen en theaters. Ook bij deze activiteit dien je bij de ingang van de zaal je coronatoegangsbewijs te laten zien. Het Forum volgt hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Meer informatie

Agenda

Woensdag 27 oktober
20:00 tot 21:00
Rabo Studio
€ 10,00

Meer programma rond GAME ON

Game On / Experience 50 years of videogames

Game On / Experience 50 years of videogames

zaterdag 2 oktober 10:00 tot 10:30
Maak het lekker zelf: VR!

Maak het lekker zelf: VR!

woensdag 29 september 15:30 tot 17:00
Playground

Playground

dinsdag 14 december 16:00 tot 18:00