Raak mij aan! Touch me!

Guerrilla uit Amsterdam is een van de bekendste computerspelontwikkelaars van Europa, met ruim 350 werknemers uit 25 landen. Tijdens Tech Stage gaan we in gesprek met Roland IJzermans (Lead Concept Artist) over de studio, over het internationale succes van Horizon Zero Dawn, de release van Horizon Forbidden West (februari 2022!) en het ontwerpproces daar omheen. Host is Ruger Middendorp.

Over Tech Stage

Tech Stage is een terugkerend programma dat eens per kwartaal duikt in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie of innovatie. We zoomen met ervaren en deskundige gasten in op een onderwerp dat al sluimert in ieders leven, waarvan je echt vindt dat je meer zou moeten weten, of zo baanbrekend dat we het niet mogen missen.

Game On

Deze avond is onderdeel van het programma rond Game On, de uiterst speelbare expositie over 50 jaar videogames die nu in het Forum te zien is.

Bekijk alle programma rond Game On

Coronatoegangsbewijs verplicht

Een coronatoegangsbewijs (3G) is verplicht bij het bezoeken van musea, bioscopen, events en theaters. Ook bij deze activiteit dien je bij de entree van de zaal je coronatoegangsbewijs + geldig identiteitsbewijs te laten zien. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht wanneer je het Forum bezoekt en rondloopt. Als je zit kun je het mondkapje af doen. Het Forum volgt hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Het Forum en de coronaregels

Agenda

Dinsdag 1 maart
20:00 tot 21:30
Rabo Studio
€ 10,00

Misschien vind je dit ook leuk

Autogame Deluxe

Autogame Deluxe

Bestuur een losgeslagen auto met maar één grote knop, op het állergrootste scherm in het Forum.

zaterdag 9 april 11:00 tot 18:00
Birdly

Birdly

VR-installatie waarin je als een vogel over San Francisco vliegt!

zaterdag 30 april 13:00 tot 13:15
Game On / Experience 50 years of videogames

Game On / Experience 50 years of videogames

De grootste interactieve tentoonstelling over videogames.

woensdag 26 januari 13:30 tot 14:00