Raak mij aan! Touch me!

Een 46-jarige vader en echtgenoot worstelt met zijn homoseksuele gevoelens en na een ontmoeting met een jonge mannelijke prostituee verandert zijn hele leven.

Colm heeft een fijn leventje met zijn vrouw en kinderen maar hij leeft al lang met zijn geheime homoseksuele gevoelens. Op een dag heeft hij seks met Jay, een 19-jarige prostituee. Een dag later verschijnt Jay op zijn kantoor en perst hem af. Colm is nog bevangen van zijn eerste ervaring en blijft met hem omgaan en voor Jay is het geld welkom. Als Colm door een reorganisatie ontslag krijgt stort zijn leven in. Hij kan zijn onrust alleen kwijt bij Jay...

"Raw emotional power"
The Guardian 9296

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Rialto.

Deze film is ook in onze onlinezaal te zien

Bekijk online
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
90 min
Kijkwijzer
Acteurs
Tom Vaughan-Lawlor, Monica Dolan, Tom Glynn-Carney
Land
Ierland,Verenigd Koninkrijk
Jaar
2019
Regie
Peter Mackie Burns

Cinequeer

Forum organiseert in samenwerking met Cinemien en OUTtv Cinequeer. Een filmavond die elke keer verrast in diversiteit en inclusiviteit met krachtige, bijzondere of gewoon entertainende LGBTQI+ verhalen. De missie van Cinequeer is om als een vaste waarde de LGBTQI+ en open-minded filmtheaterbezoeker elke maand weer te inspireren, te onderwijzen en historische en hedendaagse perspectieven bieden op de LGBTQI+ community.

Cinequeer

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >