Raak mij aan! Touch me!

Playground is back!

De digitale speeltuin waar je naar hartenlust kunt spelen met en je kunt onderdompelen in de interactieve opstellingen en demo’s was eerder een groot succes op onze oude locatie aan het Hereplein. Deze editie, de eerste keer in het 'nieuwe' gebouw, staat geheel in het teken van games en immersive experiences - en sluit zo aan bij Game On, de interactieve tentoonstelling over 50 jaar videogames die vanaf 2 oktober in het forum te bezoeken is.

Het programma is nog in ontwikkeling en de kaartverkoop moet nog van start gaan, dus houd de website in de gaten, maar het belooft een spectaculaire editie te worden! Op het programma staan onder andere:

Birdly

Dichterbij hoe het voelt om een vogel te zijn, kom je niet! Met jouw armen als vleugels bestuur je jouw virtuele vliegervaring, bepaal je jouw snelheid. Je ziet de steden onder je, voelt de wind door je haren… fly like an eagle... Waarschijnlijk de bekendste ‘full-body virtual reality flight simulator’, nu op Playground!

VR arena multiplayer

Cops vs Robbers in de VR arena is een beetje zoals lasergamen, maar dan volledig in virtual reality! Het is een actievolle arena shooter, geschikt voor 10 personen van alle leeftijden. Doe mee met de strijd als agent of dief en schiet het uit in de kluis van een bank, team tegen team of ieder voor zich. Go get them!

Richie’s Plank Experience

Deze klassieker mag natuurlijk niet ontbreken: je staat op een plank, 80 verdiepingen hoog, met onder je niets dan lucht. Knikkende knieën, zwetende handen... Durf jij die plank op?

Beat Saber

Met in iedere hand een sabel hak je de beats die op je af komen door midden. De elektronische muziek gaat steeds sneller en je moet steeds meer obstakels ontwijken om in het ritme te blijven..

Agenda

Dinsdag 14 december
10:00 tot 22:30
Rabo Studio
nnb
Woensdag 15 december
10:00 tot 22:30
Rabo Studio
nnb

Misschien vind je dit ook leuk

Meet-o-theek: open inloop

Meet-o-theek: open inloop

Leen meetinstrumenten om je eigen omgeving in kaart te brengen

dinsdag 28 september 17:00 tot 20:00
Game On

Game On

Vanaf 2 oktober: de grootste interactieve tentoonstelling over videogames.

De highlights van het Forum maandelijks in je inbox? >

De highlights van het Forum maandelijks in je inbox? >