Raak mij aan! Touch me!

De 17-jarige David, geboren in een Russische immigrantenfamilie, is zijn homoseksualiteit aan het ontdekken in het strikte Joodse milieu van de jaren '80 in New York .

New York '87. David woont met zijn ouders en grootvader in Brighton Beach, een wijk met veel Russische immigranten van Joodse afkomst . Hij helpt regelmatig bij Joodse gebedsgemeenschappen (“minjans”) wat allemaal als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

David begint de strikte regels van zijn Joodse gemeenschap steeds meer beknellend te vinden. Hij raakt bevriend met een ouder vriendenstel met liberalere opvattingen en begint het leven in de uitgaansscene in East Village te verkennen.

Agenda

Maandag 31 januari
21:00 tot 23:08
Camera 1
€ 11,00
Taal
Diverse talen gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
118 min
Kijkwijzer
Acteurs
Ron Rifkin, Samuel H. Levine, Christopher McCann, Mark Margolis, Richard Topol, Alex Hurt
Land
VS
Jaar
2020
Regie
Eric Steel

Cinequeer

Forum organiseert in samenwerking met Cinemien en OUTtv Cinequeer. Een filmavond die elke keer verrast in diversiteit en inclusiviteit met krachtige, bijzondere of gewoon entertainende LGBTQI+ verhalen. De missie van Cinequeer is om als een vaste waarde de LGBTQI+ en open-minded filmtheaterbezoeker elke maand weer te inspireren, te onderwijzen en historische en hedendaagse perspectieven bieden op de LGBTQI+ community.

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >