Raak mij aan! Touch me!

Bedenk en maak je eigen monsterlijke fantasie familie. 

Je maakt ze onder het motto: hoe vreemder je gezinssamenstelling hoe beter. Bijvoorbeeld Papa weerwolf en mama zeemeermin met hun twee kinderen Tik en Tok die erg harig en… ja, hoe zien de kinderen van een weerwolf en zeemeermin er eigenlijk uit ? Jij mag het bedenken!

Dan de grootste uitdaging, in wat voor huis kan dit gezin samen leven ? Een groot zoutwaterbad, dakraam voor de vollemaan, en een speelkamer vol met…?Van verschillende materialen, zoals karton, stof, hout, tijdschriften en meer bouw je een thuis voor hun.

Na de workshop worden de huizen geëxposeerd in het Forum! Als je naar huis gaat mag je hem meenemen om aan de muur te hangen of ergens neer te zetten. 

Workshopbegeleider is Koos Buist

Beeldend kunstenaar Koos is een duizendpoot met een grote liefde en creativiteit voor natuur, techniek en kunst.

 

Kids only

Sorry Grote Mensen: dit is een kinderactiviteit. Er zijn dus alleen kindertickets te koop. (Logisch, want kinderen zijn veel creatiever; grote mensen maken er nou eenmaal vaak een potje van.) Deze workshop is leuk voor kinderen vanaf 7 jaar.

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor deze cursus geldt een speciale Stadjerspas-aanbieding. Klik op de knop tickets voor de geldende kortingsactie.
 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Mijn Monsterlijke Familie.

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >