Raak mij aan! Touch me!

Onder het Motto: 'hoe vreemder, hoe beter', ga jij je eigen monsterlijke fantasiefamilie bedenken en maken. Denk bijvoorbeeld aan papa weerwolf en mama zeemermin met hun twee kinderen Tik en Tok. Hoe zien de kinderen van een weerwolf en een zeemeermin er eigenlijk uit. Denk jij ook dat ze erg harig zijn? Je mag het zelf weten!

Maar dan komt de volgende uitdaging. In wat voor huis kan dit gezin met zijn allen leven? Een groot zwembad met zeewater, een dakraam voor de volle maan en een speelkamer vol met...? Van verschillende materialen, zoals karton, stof, hout, tijdschriften en nog veel meer ga jij een huis bouwen voor jouw eigen griezelgezin. 

Na de workshop worden de huizen tentoongesteld in het Forum! Als je naar huis gaat mag je hem natuurlijk meenemen om hem daar een mooi plekje te geven. 

De workshop wordt gegeven door beeldend kunstenaar Koos. Hij is een duizendpoot met een grote liefde en creativiteit voor natuur, techniek en kunst.

 

Agenda

Dinsdag 29 december
11:00 tot 12:30
Smartlab
€ 7,50
14:00 tot 15:30
Smartlab
€ 7,50

Roald Dahl Festival

Op 28, 29 en 30 december kun je weer genieten van drie fantastische dagen vol met workshops, films en heel veel leuke doe-dingen!

Roald Dahl Festival

Misschien vind je dit ook leuk

Doezoo's bizarre beesten Doezoo's bizarre beesten

Doezoo's bizarre beesten

maandag 28 december 12:00 tot 13:30
Gruwelijk en griezeleng tover-schilderen Gruwelijk en griezeleng tover-schilderen

Gruwelijk en griezeleng tover-schilderen

dinsdag 29 december 12:00 tot 13:30

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on