Raak mij aan! Touch me!

In Kop op vinden drie vrienden -Sef, Wesley en Marjolein -een gedumptewasmachine. Al gauw komen ze erachter dat de wasmachine vreemde krachten bezit; je kunt ermee van hoofd wisselen.

Hierdoor kunnen Sef, Wesley en Marjolein als elkaar door het leven gaan, en belanden zein komische maar ook leerzame situaties. Zo kan Wesley, met het hoofd van Marjolein, dichter bij haar zus Anne komen, op wie hij een oogje heeft. Sef kan met een ander hoofd op stiekem eten tijdens de Ramadan. En Wesley’s klusvlog wordt dankzij Marjolein een stuk populairder.

Maar wat als een hond er ineens met je hoofd vandoor gaat? Job, Joris & Marieke maakten eerder de korte film A Single Life die in 2015 genomineerd werd voor een Oscaren de clip voor het nummer Ik Neem Je Mee van Gers Pardoel .De korte film Kop op, waarop deze serie is gebaseerd, werdin 2019 bekroond met een International Emmy Kids Award. De stemmen van Sef, Wesley en Marjolein worden ingesproken door Nasrdin Dchar, Steye van Dam en Paulien Cornelisse.

Kop op is een selectie van vijf afleveringen van de serie Kop op die momenteel wordt uitgezonden op NPO3, en te zien is op NPO Plus.

Q&A Zaterdag

Na de voorstelling van zaterdagochtend is Job van studio Job, Joris en Marieke zal aanwezig voor een Q&A na afloop.

Agenda

Zaterdag 28 mei
10:00 tot 11:30
Met Q&A
Camera 3 Deluxe
€ 11,00
Zondag 29 mei
10:45 tot 12:15
Camera 3 Deluxe
€ 6,50
Taal
Nederlands gesproken
Duur
50 min
Kijkwijzer
Land
Nederland
Jaar
2022
Regie
Job, Joris en Marieke

Misschien vind je dit ook leuk

Framed Special: Marc & Emma Framed Special: Marc & Emma

Framed Special: Marc & Emma

zaterdag 28 mei 14:45 tot 16:00
Knor Knor

Knor

vrijdag 27 mei 14:00 tot 15:30
The Island The Island

The Island

zaterdag 28 mei 16:45 tot 18:20

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >