Raak mij aan! Touch me!

Een kleurrijk avontuur over kleine kapitein Morten op zijn speelgoedboot.

Kasper Jancis, Henry Nicholson & Riho Unt / Estland, Ierland, België, Engeland, 2018

6+, Nederlands gesproken, speelduur: 79 minuten

Morten wil net zo'n zeekapitein zijn als zijn vader. Terwijl hij wacht tot zijn vader weer aan wal komt, maakt een magisch ongelukje Morten zo klein als een insect. Nu kan hij op zijn zelfgemaakte speelgoedboot kapitein zijn en op zoek naar de verdwenen goudschat. Maar de gevaarlijke spinnenkoningin is ook aan boord en lijkt verdacht veel op zijn nare stiefmoeder. Kapitein Morten is een levendige stop-motionanimatie boordevol verrassende vondsten en onverwachts avontuur. Dit verhaal, over een jongen die moet krimpen om genoeg zelfvertrouwen te verzamelen om op te groeien, is een echte ode aan de verbeelding.

Cinekid Combiticket € 8,00

Deze film is te zien tijdens Cinekid Festival van 21 t/m 25 oktober. Voor en na de film kun je dan op vertoon van je ticket de hele dag spelen in het Maak- en Doelab!

Stadjerspas korting

Tijdens Cinekid mogen stadjerspashouders voor € 2,-  naar de film en het lab. Heb je een Stadjerspas? Koop dan ruim van te voren je tickets aan de kassa bij het Hereplein. Want op de dag zelf zijn veel films meestal uitverkocht.

Taal
Nederlands gesproken
Duur
79 min
Kijkwijzer
Land
Estland, Ierland, België, Engeland
Jaar
2018
Regie
Kaspar Jancis, Henry Nicholson & Riho Unt

Cinekid Festival

Hello World! Vijf dagen lang propvol films, games en installaties: dat is Cinekid. Het leukste uitje in de herfstvakantie.

Cinekid Festival

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on