Raak mij aan! Touch me!

Laatste aflevering De Filmclub 2020 verplaatst

Wegens de coronamaatregelen zijn we gesloten t/m 1 juni. De laatste Filmclubbijeenkomst stond gepland op vrijdag 3 april, deze verplaatsen we naar vrijdag 11 september. We hopen dat jullie er allemaal bij zijn om dit seizoen af te sluiten.

Welke film ga ik zien?

Je kunt steeds vanaf een week vóór de voorstelling op deze pagina vinden welke film je gaat zien.

Informatie nieuwe seizoen (2020 - 2021)

Resultaten enquête

Hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Naar aanleiding van de resultaten voeren we een aantal verbeteringen door in het volgende seizoen van De Filmclub. De belangrijkste zijn:

  • Inloop en horeca: de inloop start volgend jaar 30 minuten voor aanvang en we ontvangen je met koffie en thee bij de zaal.
  • Inleidingen: omdat verandering altijd leuk is, zijn we op zoek naar afwisseling in inleiders.
  • E-mail met filmtitel: we sturen maandelijks een e-mail over de film die je gaat zien. Deze e-mail kunnen we wél alleen versturen naar degene die de tickets heeft aangeschaft.

Nieuw: Filmclub De Luxe!

Naast de Filmclub starten we volgend seizoen met de Filmclub De Luxe. Deze vindt plaats in onze exclusieve Camera 3 De Luxe-zaal met heerlijke leren stoelen. Bij de prijs inbegrepen zit een drankje, bijvoorbeeld een borrel, die aan de bar in de zaal te krijgen is tijdens de inloop. De prijs voor de Filmclub De Luxe zal hoger zijn dan de ‘gewone’ Filmclub.

Data en tijden

De nieuwe Filmclub start in oktober 2020 en vindt 7x plaats op de tweede vrijdag van de maand. Dus op 9 oktober, 13 november, 11 december, 8 januari, 12 februari, 12 maart en 9 april. De Filmclub start om 13.30 in Camera 5 (zaal open vanaf 13.00 uur) en de Filmclub De Luxe start om 14.00 in Camera 3 De Luxe (zaal open vanaf 13.30 uur).

Kaartverkoop

Als huidig lid krijg je voorrang op de kaartverkoop. De kaartverkoop start op 1 juni. We sturen je half mei meer informatie over hoe je aan kaarten kunt komen.

Informatie voor huidige Filmclubleden (seizoen 2019-2020)

  • Je ontvangt één ticket. Dit is je toegangsbewijs voor alle zeven films. Als je je ticket kwijt bent, kunnen we je geen toegang verlenen tot de zaal. Bewaar hem dus goed. Tip: bestel je ticket online! Dan kun je hem altijd in je inbox terugvinden.
  • Bij binnenlopen van de zaal ontvang je een consumptiemunt die je achteraf in ons café kunt inwisselen voor een drankje.
  • Een filmvoorstelling duurt doorgaans niet langer dan 2,5 uur.
  • Ongeveer een week voor iedere Filmclubvoorstelling zetten we een aankondiging met informatie over de film op deze webpagina. Tot dan blijven de films dus ‘geheim’.
  • Lidmaatschap van de Filmclub is niet op naam. Mocht je een keer niet kunnen, is het dus geen probleem je ticket even door te geven aan iemand anders.
  • Het is dit jaar niet mogelijk een introducé mee te nemen.

Data seizoen 2019-2020

De Filmclub vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats om 13.30 uur. Vanaf 12.45 is er inloop. De data van dit seizoen zijn:

Vrijdag 4 oktober 2019 Hereplein 73
Vrijdag 8 november 2019 Hereplein 73
Vrijdag 6 december 2019 Nieuwe Markt 1, Camera 5
Vrijdag 3 januari 2020 Nieuwe Markt 1, Camera 5
Vrijdag 7 februari 2020 Nieuwe Markt 1, Camera 5
Vrijdag 6 maart 2020 Nieuwe Markt 1, Camera 5
Vrijdag 3 april Vrijdag 11 september 2020 Nieuwe Markt 1, Camera 5

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on