Raak mij aan! Touch me!

Laseren & 3D printen

Overal ter wereld gooien we heel veel afval weg. Maar heb je weleens gehoord van het gezegde: 'Het vuilnis van de een is de schat van een ander'? Afval kan vaak nog heel goed gebruikt worden voor iets anders dan waarvoor het oorspronkelijk bedoeld was. Denk maar eens aan 3D filament van bijvoorbeeld oude flessen of zelfs van oude koelkasten(!). Deze materialen worden in kleine stukjes gesneden, verhit en omgezet in een lange draad. Klaar om weer iets moois van te 3D printen. 

Van veel restmateriaal of afval kan je vaak nog hele mooi dingen dingen maken, maar de grote vraag is vaak: 'Hoe doe je dit?' Wat kan je nog meer met afval/restmateriaal? Tijdens deze workshop duiken we hier samen in en gaan we zelf experimenteren met de mogelijkheden. Misschien laser jij straks van de restjes van een tarweplant of van koffiedik wel een sleutelhanger? Of bekijk je hoe de 3D printer een oude 7-up fles omtovert tot een prachtige vaas.   

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor deze workshop geldt een speciale Stadjerspas aanbieding. Klik voor meer informatie over de geldende kortingsactie op onderstaande knop Tickets.

Agenda

Woensdag 15 juni
15:30 tot 17:00
Smartlab
€ 7,50

Misschien vind je dit ook leuk

LEGO robots programmeren LEGO robots programmeren

LEGO robots programmeren

woensdag 25 mei 15:00 tot 17:00

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >