Raak mij aan! Touch me!

Dropje is geen popje, geen meisje en geen jongen.

Dropje is gewoon zichzelf en leeft in een winkel waar alles te koop is. Terwijl de volwassen mensen eindeloos bezig zijn met iets te kopen, en ondertussen kletsen met de winkeldame, pakken kinderen samen met Dropje een klein probleem aan. Met spullen uit de winkel, hun verbeelding en vooral veel lol, bouwen ze samen aan fantastische oplossingen voor wensen, verdriet of praktische problemen.

Dropje is een ode aan de kracht van de open blik die bij alle jonge kinderen hoort. Konden we die blik maar beter behouden!

In dit programma zie je 5 afleveringen - die eerder op televisie werden uitgezonden - tezamen. In één van de afleveringen raakt alles in de knoop, we volgen een lange kronkelige draad. Net als in de Speeltuin van de Verbeelding, waar je na de film eindeloos kan spelen met knopen en draden. 

3+

Dit programma is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Speeltuin van de Verbeelding

Bij Taartrovers draait alles om de verwondering. Met een toegangskaartje kunnen alle kinderen zowel naar de film als naar de Speeltuin van de Verbeelding. De installaties in de Speeltuin van de Verbeelding nodigen uit om te spelen en fantaseren, zelf op onderzoek uit te gaan, van alles te ontdekken en zelf te maken. Je speelt er met alle zintuigen. Je kan kleuren dansen op het doek, lijnen borduren van lange draden, filmpjes maken met kleurrijke knopen en verhalen tekenen in de lucht en daarna even uitrusten met verhalen op je oren. Honger? Kneed dan zelf je wolkenbroodje en proef de gebakken lucht.

Voor € 9,00 euro kijk je eerst de film Dropje en word je, na afloop van de film, door de Taartrovers opgehaald en naar de Speeltuin van de Verbeelding gebracht. Hier heb je ongeveer een uur de tijd om alles te ontdekken en lekker te spelen. Veel plezier! 

Tickets

Film & toegang tot de Speeltuin van de Verbeelding  € 9,00
Stadjerspas ticket € 3,00
Cineville pashouders -
Duur
40 min
Jaar
2019

Taartrovers Film Festival

Het leukste film- en speelfestival voor kinderen van 2 tot 9 jaar!

Taartrovers Film Festival

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on