Raak mij aan! Touch me!

DJ workshop voor kinderen

De DJ workshop van djproducer.school geeft de kinderen een spetterende en muzikale introductieles waarin je de basisbeginselen van het dj'en leert. 

Alle kinderen krijgen een eigen dj-set, zodat ze zelf creatief en muzikaal aan de slag kunnen. Hoe mix je twee nummers aan elkaar? Wat is beatmatchen? Hoe werkt scratchen? Je leert het tijdens deze workshop door vooral zelf heel veel te doen. In de finale draaien een aantal talenten voor de hele groep en zorgen we dat het dak eraf gaat!

De workshop duurt 60 minuten. Na deze les heb je de tips & tricks van het draaien geleerd en zijn uiteraard ook de voetjes van de vloer gegaan. Een absolute aanrader voor iedere fan van muziek!

De DJ workshop voor kinderen van 7 t/m 12 jaar van djproducer.school is uniek in Nederland. Wil jij alvast een voorproefje van de workshop? Bekijk dan hier de introductievideo.

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor de DJ workshop geldt een speciale Stadjerspas aanbieding. Klik voor meer informatie over de geldende kortingsactie op onderstaande knop Tickets.

Agenda

Maandag 21 februari
11:00 tot 12:00
Rabo Studio
€ 7,50
13:00 tot 14:00
Rabo Studio
€ 7,50
14:30 tot 15:30
Rabo Studio
€ 7,50

Misschien vind je dit ook leuk

Lego robots programmeren

Lego robots programmeren

Werk in een team aan een supervette LEGO® Mindstorms® robot!

woensdag 26 januari 15:00 tot 17:00
LEGO Spike Klimaat-challenge

LEGO Spike Klimaat-challenge

Creëer in 5 workshops een uitvinding voor het klimaatprobleem.

vrijdag 11 maart 16:30 tot 18:00
Jeugd

Jeugd

De leukste films en activiteiten voor kinderen!

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >