Raak mij aan! Touch me!

Heb jij altijd al gedroomd om je eigen muziek te maken net als Martin Garrix?

Ben jij tussen de 9 en 13 jaar en wil jij ervaren hoe je een idee in je hoofd omzetten kan tot iets echts en ben jij een creatieveling die graag zijn eigen dingen maakt? Kom dan naar de cursus voor het maken van elektronische muziek!

In 3 lessen leer je elektronische muziek componeren in FL Studio, de basis van mixen en krijg je een kijkje in hoe professionals een track maken. FL Studio wordt door veel bekende artiesten gebruikt onder wie Martin Garrix, Afrojack, Alan Walker en meer. Daarnaast is FL Studio makkelijk te begrijpen en legt een goede basis om eventueel door te stromen naar andere programma’s.

In les 1 gaan we in op de elementen waaruit een nummer bestaat en hoe je zelf melodieën en beats kunt maken. In les 2 gaan we dit beter laten klinken door effecten toe te passen en het concept van mixen leren begrijpen. In les 3 kun je volop bezig met de technieken die je hebt geleerd om jouw basis idee uit te laten groeien tot een nummer!

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor deze cursus geldt een speciale Stadjerspas-aanbieding. Klik op de knop tickets voor de geldende kortingsactie.

Praktische informatie

 Cursusdata Donderdag 29 september, 6 oktober & 13 oktober.
 Tijd 15.30 - 17.00 uur
 Voor wie Kinderen van 9 - 13 jaar
 Locatie Smartlab in Forum Groningen, Nieuwe Markt 1
 Kosten € 22,50 voor 3 lessen / Stadjerspashouders €7,50

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor DJ cursus - Produceer je eigen elektronische muziek!.

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >