Raak mij aan! Touch me!

Een controversiële, erotische, futuristische gospel en tevens een intelligente aanklacht tegen het groeiende conservatisme in Brazilië.

 Brazilië in het jaar 2027. Joana, een ambtenaar bij de burgerlijke stand, is verantwoordelijk voor het afhandelen van scheidingszaken. Echter, vanuit haar geloofsovertuiging ziet zij het als haar persoonlijke missie om deze stukgelopen huwelijken juist te redden.

Een van de middelen die ze inzet is de geheime, onconventionele groep Divino Amor, een hyperreligieuze club waar alles in het werk wordt gesteld om stellen middels seksuele uitspattingen nader tot elkaar te brengen. Intussen doen de vrome Joana en haar man Danilo er alles aan om zwanger te raken, waarbij geen middelen worden geschuwd. Hun toewijding en gebeden lijken niet te worden gehoord, totdat er een wonder gebeurt.

50% korting met je Forumpas

Voor € 5,25 naar deze film? Dat kan op de premièredonderdag! Deze korting bieden we exclusief aan Forumpashouders. En met zo'n pas krijg je nog veel meer korting. Haal dus snel een gratis Forumpas. Te verkrijgen in het Forum aan de Nieuwe Markt.

Divino Amor De luxe

Deze film zien in onze exclusieve Camera 3 De luxe-zaal, waar je nóg beter zit in heerlijke leren loungestoelen? Koop dan snel je De luxe-ticket!

Let op: de bar in de zaal is tijdens deze reguliere voorstelling gesloten. Consumpties zijn te koop aan de bar in het Camera Café en mogen mee de zaal in.

Agenda

Dinsdag 28 januari
14:15 tot 16:05
Laatste voorstelling
Rabo Studio
€ 10,50
Taal
Portugees gesproken, Nederlands ondertiteld,Portugees
Duur
100 min
Kijkwijzer
Acteurs
Julio Machado, Dira Paes
Land
Brazilië
Regie
Gabriel Mascaro

Misschien vind je dit ook leuk

Il testimone invisibile Il testimone invisibile

Il testimone invisibile

dinsdag 28 januari 16:45 tot 18:37
Jojo Rabbit Jojo Rabbit

Jojo Rabbit

zondag 26 januari 16:50 tot 18:48
Hors normes Hors normes

Hors normes

zondag 26 januari 10:30 tot 12:34

Wekelijks de filmnieuwsbrief in je inbox

Wekelijks de filmnieuwsbrief in je inbox

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on