Raak mij aan! Touch me!

Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas - een verwaarloosde tiener die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas alsnog om de wereld te redden?! Captain Nova is een spannend sciencefiction-avontuur voor het hele gezin, van de makers van De regels van Floor, en opent dit jaar Cinekid.

Combi-deal: film en Cinekid Lab

Je koopt voor de Cinekid-film Captain Nova een kaartje van € 9,00. Hiermee krijg je ook de hele dag toegang tot het Cinekid Lab: onze digitale speeltuin vol installaties en games in de Rabo Studio van het Forum. Heb je een Stadjerspas? Dan kost een combi-deal maar € 3,00. Bestel je tickets van te voren online, via de knop hieronder.

Let op: alleen bij de voorstellingen in filmzaal Camera 2 kun je ook een gewoon filmticket kopen voor € 6,00. Als je dit ticket koopt, heb je geen toegang tot het Cinekid Lab.

Agenda

Dinsdag 19 oktober
14:20 tot 15:55
Camera 1
€ 9,00
Woensdag 20 oktober
11:50 tot 13:25
Camera 2
€ 9,00
Donderdag 21 oktober
09:45 tot 11:20
Camera 2
€ 9,00
Vrijdag 22 oktober
14:45 tot 16:20
Camera 1
€ 9,00
Donderdag 2 december
Premièredatum, speeltijden volgen
Taal
Nederlands gesproken
Duur
90 min
Kijkwijzer
Acteurs
Kika van de Vijver, Marouane Meftah, Anniek Pheifer
Land
Nederland
Jaar
2021
Regie
Maurice Trouwborst

Cinekid

Het leukste kinderfestival in de herfstvakantie

Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar. Beleef de beste films, doe mee met de leukste workshops en ontdek het Cinekid Lab, onze digitale speeltuin vol installaties en games.