Raak mij aan! Touch me!

Afgelast

Helaas hebben we vanwege de coronamaatregelen besloten om de eerste editie van Business & Bagels te annuleren. Bij een netwerkevent moeten je mensen kunnen ontmoeten, goede gesprekken kunnen hebben en lekker kunnen eten. We hopen dit op een ander moment in 2022 met elkaar te kunnen doen. 

Business & Bagels is het nieuwe netwerkevent van Forum Groningen.

Vier keer per jaar nodigen we toonaangevende en spraakmakende vrouwen uit o.a. de politiek, journalistiek en het zakenleven uit om hun verhaal in een masterclass, een lezing of een interview te delen. Daarna is er een meet & greet met de gast, mogelijkheid tot netwerken, een signeersessie en aansluitend een heerlijke lunch. Een vrijdagochtend die je niet wilt missen dus de pak je agenda erbij en noteer alvast de eerste in de reeks: Marjolein Moorman.

Rood in Wassenaar

Politicus Marjolein Moorman groeit op in Wassenaar, in een ‘rood’ gezin tussen de villa’s. Anders dan veel mensen in hun omgeving, hebben ze het thuis niet breed. Tijdens haar studententijd overlijden haar vader en moeder kort na elkaar en blijkt er een schuld te zijn, die Marjolein en haar twee jongere broers op zich nemen. In Rood in Wassenaar vertelt Marjolein Moorman haar verhaal, van haar jeugd in een van de rijkste gemeenten van Nederland tot haar strijd als wethouder in Amsterdam. Ze streeft naar kansengelijkheid en minder armoede, naar kwalitatief goed en toegankelijk onderwijs voor iedereen. 

Moorman is ook bekend van de tv-serie Klassen

Het boek Rood in Wassenaar is vrijdagochtend te koop in het Forum. Je kunt hem laten signeren door Marjolein Moorman. 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Business & Bagels: Marjolein Moorman.

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >