Raak mij aan! Touch me!

Boswachter Arjan Postma neemt je mee op expeditie in je achtertuin.

Dat je echt iets van dieren leren kan, weet boswachter Arjan Postma als geen ander. Hij heeft de gave om de wereld om ons heen nét op een andere manier te bekijken. Zo ziet hij bijzondere parallellen én hij laat ons zien wat we kunnen leren van de dieren om ons heen.

Tijdens deze kinderlezing leert hij je allerlei leuke weetjes over planten en dieren in je eigen achtertuin of in het park bij jou in de buurt. Na zijn enthousiaste verhaal kun je vast niet wachten om zelf er op uit te trekken en de natuur te onderzoeken.

Agenda

Zondag 14 maart
13:00 tot 13:45
Rabo Studio
€ 7,50

Kinderlezing / Kids only

Deze kinderlezing is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. In verband met de coronamaatregelen gaan we uit van een maximale zaalcapaciteit van 30 kinderen. We zouden het leuk vinden als er zoveel mogelijk kinderen in de Rabo Studio zitten. Daarom vragen we je, als het kan, alleen een ticket te kopen voor kinderen en als volwassenen een uurtje elders te wachten. 

Wie is Arjan Postma?

Arjan Postma is boswachter en regelmatig te zien op televisie. Hij is de presentator van de televisieserie Natuurlijk Noord-Holland en hij wordt vaak gevraagd als natuurkenner op de landelijke televisie en radio. Hij was regelmatig te zien bij RTL Late Night en De Wereld Draait Door. Daarnaast is hij schrijver van verschillende natuurboeken o.a. Buiten! (2014), Buiten met je hond (2015), Buiten gebeurt het (2016) en Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen (2020), alle boeken zijn bij de bibliotheek te leen.

Wie is Arjan Postma?

Misschien vind je dit ook leuk

Sterrenkunde | Van oerknal tot tijdreizen Sterrenkunde | Van oerknal tot tijdreizen

Sterrenkunde | Van oerknal tot tijdreizen

vrijdag 10 september 19:00 tot 21:00
Striptekenen - Superseb and the Forum five Striptekenen - Superseb and the Forum five

Striptekenen - Superseb and the Forum five

donderdag 2 september 15:45 tot 17:15
Waanzinnige verhalen schrijven Waanzinnige verhalen schrijven

Waanzinnige verhalen schrijven

woensdag 10 maart 15:30 tot 17:15

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on