Raak mij aan!

Kom langs bij het Ouder&KindCafé voor allerlei informatie over je kleintje. Je kunt advies vragen over leuke boekjes voor je baby, dreumes of peuter. Daarnaast is er regelmatig een deskundige aanwezig om wat te vertellen over specifieke onderwerpen zoals babygebaren, mediaopvoeding of muziek met jonge kinderen. Loop gerust even binnen bij deze gratis activiteit. De koffie en thee staan voor je klaar!

Opening in het nieuwe Forum | 11 december

Tijdens de ‘opening’ van het nieuwe Ouder&Kindcafé zullen medeoprichters Stefan Kleintjes en Berber Meihuizen aanwezig zijn om het lintje door te knippen.

Stefan Kleintjes zal in het kort vertellen over zijn werk. Hij is lactatiekundige in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland en werkt ook als kinderdiëtist in heel Nederland. Hij schreef Het Nieuwe Borstvoeding Boek en Eten voor de kleintjes. Daarbij is hij directeur van Kenniscentrum Borstvoeding. Stefan vertelt met plezier over de voordelen van de Kleintjesmethode, de manier om vaste voeding zonder stress te introduceren aan je kleintje.

Agenda

Woensdag 11 december
10:00 tot 11:30
Wonderland

Meer jeugdactiviteiten

Jeugdactiviteiten in je inbox? >

Jeugdactiviteiten in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on