Raak mij aan! Touch me!

Speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders organiseren we Spruit Cinema!

Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen iedere zondagochtend bij ons terecht om de allerleukste animatiefilmpjes te kijken en te spelen, met hun ouders binnen handbereik. Scroll naar beneden voor alle filmtitels. 
De film duurt 30 minuten (start om 10.30 uur). Vooraf, om 10.00 uur, kunnen kinderen muffins versieren in het camera café. Na de film kunnen kinderen en ouders nog lekker blijven hangen om nog 30 minuten door te spelen en te ontdekken rondom het thema van de film.

Credits: The Gruffalo - Orange Eyes Limited 2009

Versier je eigen Muffin!

Maak je bezoek aan Spruit Cinema compleet met een bezoekje aan het camera café! In het camera café verkopen medewerkers van 10.00 tot 10.30 uur heerlijke muffins. Kinderen kunnen deze muffins zelf versieren met o.a. vloeibare chocola, spikkels en nog veel meer lekkers!

Prijzen

Volwassene€6,00
Kind t/m 11 jaar€6,00
Ouder met kind op schoot€6,00

 

Spruit Cinema XL

Zondag 26 februari 2023 pakt Spruit Cinema groots uit met een speciale editie, de Spruit Cinema XL! Bereid je voor op een ochtend vol leuke films voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Deze ochtend gaan twee nieuwe Spruit Cinema films in première! Draak Dries en de Vliegende Dokter en Superworm. Maar ook de toppers van afgelopen seizoen De Gruffalo en De Slak en de Walvis zijn te zien!

Na de film is er natuurlijk zoals altijd de mogelijkheid te spelen en te knutselen. Maar dit keer grootser! Het Camera Café staat vol met leuke activiteiten, waarin de verhalen van de films terugkomen. Maak bijvoorbeeld kaarten van eetpapier, kom spelen met het schaduwtheater of maak een van de puzzels. Verkleed jij je voor de foto? Na al dat spelen is het ook lekker om even bij te komen in de voorleeshoek. Weet jij alle Spruitjes die verstopt zijn te vinden? Kortom een ochtend vol XL filmmagie!

Spruit Cinema XL

Agenda

Zondag 12 februari
10:30 tot 11:30
Film: Grote wolf & kleine wolf en andere dieren
Camera 4
€ 6,00
Laatste kaarten! Tickets
Zondag 19 februari
10:30 tot 11:30
Film: Grote wolf & kleine wolf en andere dieren
Camera 4
€ 6,00
Woensdag 1 maart
10:30 tot 11:30
Film: Superworm
Camera 4
€ 6,00
Zondag 5 maart
10:30 tot 11:30
Film: Superworm
Camera 4
€ 6,00

Grote wolf & kleine wolf en andere dieren

Voor de allerkleinsten vertonen we deze keer een bijzonder animatieprogramma over de allerleukste dieren, waarbij de hoofdrol wordt gespeeld door een Grote Wolf en een Kleine Wolf. Een vrolijk, kleurrijk en zelfs poëtisch programma met prachtig geanimeerde shorts.

Mijn Vrolijke Uiteinde (5’)
Een hond weet eindelijk zijn eigen straat te vangen. Ze worden beste vrienden maar dan gebeurt er wel iets heel spannends!

De Lente In (5’)
Spechten, hazen en andere dieren lopen ritmisch in elkaar over in deze bijzondere kunstzinnige film van visueel kunstenaar Udo Prinsen.

Some Logic (1’)
Oogstrelende animatie gemaakt op basis van de dierschilderingen van kunstenaar Rop van Mierlo. We zien dezelfde dieren in steeds andere houdingen.

Grote Wolf & Kleine Wolf (14’)
Grote Wolf woont heerlijk in zijn eentje onder een mooie boom, tot op een dag een klein wolfje bij hem intrekt. Hij blijkt een enorme lastpak dus hoe komt hij weer van hem af?

Grote wolf & kleine wolf en andere dieren

Superworm

Superworm is super lang en super sterk en staat altijd voor iedereen klaar. Samen met zijn beste vriend Vlinder heeft hij al heel veel dieren geholpen: een kleine pad die bijna overreden werd, een groepje bijen die zich verveelden en een kever die zich in de nesten had gewerkt. Maar dan wordt Superworm ontvoerd door door de gemene Tover Hagedis en zijn helper Kraai! Vlinder aarzelt niet en bedenkt samen met alle andere dieren een plan om Superworm te bevrijden. 

Superworm is een gloednieuwe en prachtig geanimeerde kleuterfilm van de makers van De Gruffalo, De Slak en de Walvis en Draak Dries

Superworm

Misschien vind je dit ook leuk

Spruit Cinema XL: De Gruffalo Spruit Cinema XL: De Gruffalo

Spruit Cinema XL: De Gruffalo

zondag 26 februari 09:30 tot 10:00
Spruit Cinema XL: De Slak en de Walvis Spruit Cinema XL: De Slak en de Walvis

Spruit Cinema XL: De Slak en de Walvis

zondag 26 februari 10:30 tot 11:00
Spruit Cinema XL: Draak Dries en de Vliegende Dokters Spruit Cinema XL: Draak Dries en de Vliegende Dokters

Spruit Cinema XL: Draak Dries en de Vliegende Dokters

zondag 26 februari 10:45 tot 11:15
Spruit Cinema XL: Superworm Spruit Cinema XL: Superworm

Spruit Cinema XL: Superworm

zondag 26 februari 10:00 tot 10:30

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >