Raak mij aan! Touch me!

Speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders organiseren we Spruit Cinema!

Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen iedere zondagochtend bij ons terecht om de allerleukste animatiefilmpjes te kijken en te spelen, met hun ouders binnen handbereik. Scroll naar beneden voor alle filmtitels. 
De film duurt 30 minuten (start om 10:30 uur), daarna kunnen kinderen en ouders nog lekker blijven hangen om nog 30 minuten door te spelen en te ontdekken rondom het thema van de film. 

Credits: The Gruffalo - Orange Eyes Limited 2009

Prijzen

Volwassene € 5,50
Kind t/m 11 jaar € 5,50
Ouder met kind op schoot € 5,50

Agenda

Zondag 1 augustus
10:30 tot 11:30
Film: De Gruffalo
Camera 4
€ 5,50
Laatste kaarten! Tickets
Zondag 8 augustus
10:30 tot 11:30
Film: De Gruffalo
Camera 4
€ 5,50
Zondag 15 augustus
10:30 tot 11:30
Film: Dropje
Camera 4
€ 5,50
Zondag 22 augustus
10:30 tot 11:30
Film: Shooom's Avontuur
Camera 4
€ 5,50
Zondag 29 augustus
10:30 tot 11:30
Film: De slak en de walvis
Camera 4
€ 5,50

De Gruffalo

Een kleine, dappere muis verzint een list om de grote gevaarlijke dieren in het bos op afstand te houden. Want er zijn heel wat bewoners van het bos die hem wel zien zitten als lekker hapje…

Gelukkig is er de rustige vertelstem die iedereen op z’n gemak stelt! De muis verzint een groot beest met stekels op zijn rug, grote tanden en een wrat op zijn neus. Het lukt de kleine muis om de dieren bang te maken voor deze Gruffalo. Maar dan staat ineens de Gruffalo echt voor zijn neus. De Gruffalo wil de muis ook opeten, maar de muis zegt dat hijzelf het gevaarlijkste dier in het bos is. De Gruffalo gaat met hem mee het bos in. De Gruffalo wordt ook bang en vlucht. Als hij tegen een boom op loopt, valt daar een nootje uit. Precies waar de muis naar op zoek was: iets te eten.

In deze prachtige korte animatiefilm wordt spanning afgewisseld met grappige en rustige scènes. Maar let op: dit is geen film voor bange muizen! De Gruffalo is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek.

© Orange Eyes Limited 2009

Shooom's avontuur

Terwijl de storm raast over het moeras, komt uiltje Shooom uit het ei gekropen en wordt meteen uit het nest geblazen. Met een extra ei op de rug, loopt Shooom het moerasbos in, vastbesloten om een moeder te vinden voor hemzelf en het nog niet uitgekomen ei. Zelfs als die moeder een alligator of wasbeer blijkt te zijn! Shooom’s Avontuur is een prachtig geanimeerde, hartverwarmende kleuterfilm uit Frankrijk. Ongelooflijk mooi en gelaagd gemaakt, voor jong én oud.

Dropje

Dropje woont in 'De Alleswinkel'; een winkel waar je álles kunt vinden wat je maar kunt bedenken. Doordat Dropje zo nieuwsgierig is, beleeft hij elke keer bijzondere dingen met de kinderen die langskomen. Alledaagse taferelen die voor ieder kind herkenbaar zijn, worden met Dropje grootse avonturen. Op zijn unieke, grappige en vaak onlogische manier weet hij hen steeds uit bizarre situaties te redden.

De slak en de walvis

Spring samen met de slak op de staart van de grote blauwe walvis en ga met ze mee op hun onwaarschijnlijke reis. Het zijn de beste vrienden, de slak en de grote blauwe walvis! De slak snakt ernaar om de wereld te zien en samen ontdekken ze de kracht van de zee en het gevaar van te dicht bij de kust zwemmen… Kan de slak zijn beste vriend redden als hij op het strand ligt in een afgelegen baai? Een vrolijk, inspirerend verhaal over de natuurlijke wonderen van de wereld en ontdekken dat je een verschil kan maken, hoe klein je ook bent.

© Orange Eyes Limited 2019

Misschien vind je dit ook leuk

Storyworld

Storyworld

donderdag 29 juli 10:00 tot 10:30
The Art of Aardman

The Art of Aardman

donderdag 29 juli 10:00 tot 10:30