Raak mij aan! Touch me!

Speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders organiseren we Spruit Cinema!

Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen iedere zondagochtend bij ons terecht om de allerleukste animatiefilmpjes te kijken en te spelen, met hun ouders binnen handbereik. Scroll naar beneden voor alle filmtitels. 
De film duurt 30 minuten (start om 10.30 uur). Vooraf, om 10.00 uur, kunnen kinderen muffins versieren in het camera café. Na de film kunnen kinderen en ouders nog lekker blijven hangen om nog 30 minuten door te spelen en te ontdekken rondom het thema van de film.

Credits: The Gruffalo - Orange Eyes Limited 2009

Versier je eigen Muffin!

Maak je bezoek aan Spruit Cinema compleet met een bezoekje aan het camera café! In het camera café verkopen medewerkers van 10.00 tot 10.30 uur heerlijke muffins. Kinderen kunnen deze muffins zelf versieren met o.a. vloeibare chocola, spikkels en nog veel meer lekkers!

Prijzen

Volwassene€6,00
Kind t/m 11 jaar€6,00
Ouder met kind op schoot€6,00

 

Zondag 24 september 2023 pakt Spruit Cinema groots uit met een speciale editie, de Spruit Cinema XL! Bereid je voor op een ochtend vol leuke films voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Na de film is er natuurlijk zoals altijd de mogelijkheid te spelen en te knutselen. Maar dit keer grootser! Het Camera Café staat vol met leuke activiteiten, waarin de verhalen van de films terugkomen. Maak bijvoorbeeld kaarten van eetpapier, kom spelen met het schaduwtheater of maak een van de puzzels. Verkleed jij je voor de foto? Na al dat spelen is het ook lekker om even bij te komen in de voorleeshoek. Weet jij alle Spruitjes die verstopt zijn te vinden? Kortom een ochtend vol XL filmmagie!

Spruit Cinema XL

Agenda

Zondag 4 juni
10:30 tot 11:30
Film: Klein maar fijn
Camera 4
€ 6,00
Zondag 11 juni
10:30 tot 11:30
Film: Klein maar fijn
Camera 4
€ 6,00
Zondag 18 juni
10:30 tot 11:30
Film: Draak Dries en de Vliegende Dokters
Camera 4
€ 6,00
Zondag 25 juni
10:30 tot 11:30
Film: Draak Dries en de Vliegende Dokters
Camera 4
€ 6,00

Draak Dries en de Vliegende Dokters

Een spiksplinternieuw avontuur van Draak Dries! In dit grappige sprookje vormen de prinses, haar trouwe helper en Draak Dries een wel heel opvallend vliegend doktersteam. Ze zijn vastbesloten om alle wezens in de omgeving te helpen: een zeemeermin met een zonnesteek, een eenhoorn met een gebroken hoorn en een leeuw met een hardnekkige verkoudheid. Maar de koning vindt het helemaal niet leuk dat zijn nichtje dokter wil zijn in plaats van prinses en sluit haar op in haar kamer. Zal ze daar ooit weer uit komen?

Draak Dries en de Vliegende Dokters

Klein maar fijn

Voor de allerkleinsten vertonen we deze keer een bijzonder animatieprogramma over kleine dieren en kleine mensen. Heb je dit ooit meegemaakt? Een kleine wolk en een grote walvis worden vriendjes en een piepklein vosje wil groter groeien door het water uit een gieter!

De Wolk en de Walvis (4’)
Een ontroerend verhaaltje over de vriendschap tussen een kleine wolk en een grote walvis.

De Ragfijne (4’)
Een bijzondere vriendschap wordt geweven als een kleine spin inspiratie krijgt uit de breipatronen van een vrouw.

Het Broekzak Mannetje (8’)
Een kleine man woont in een oude koffer. Wanneer hij in de broekzak van een blinde man terecht komt helpt hij hem weer zien.

Het Piepkleine Vosje (9’)
Een piepklein vosje ontmoet een meisje met een gieter die planten reusachtig kan laten worden. Dat wil het kleine vosje ook wel!

Klein maar fijn

Misschien vind je dit ook leuk

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >