Raak mij aan! Touch me!

Noorderpers is een platform voor journalisten, woordvoerders van bedrijven, organisaties en instellingen en voor mensen die vanuit hun vakgebied geïnteresseerd zijn in de communicatie tussen deze groepen.

Noorderpers zal zeker vier keer per jaar een informele bijeenkomst organiseren waarbij Forum Groningen de thuisbasis is. Voor deze bijeenkomsten zullen vooraanstaande (inter -) nationale sprekers uitgenodigd worden die ingaan op een actueel onderwerp. Uiteraard bestaat er altijd de mogelijkheid tot inspraak en discussie. Noorderpers is de plek om uw netwerk te onderhouden en uit te breiden. Het programma begint om 19:30 uur en zal ongeveer een uur duren. Daarna kun je gezellig blijven borrelen. Vooraf is er gelegenheid voor een gezamenlijke daghap, meer details daarover volgen zo snel mogelijk. 

Bijeenkomst 3 februari: OK BUBBEL, de nieuwe verzuiling

De eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar en in onze nieuwe stijl vindt plaats op maandag 3 februari. Het thema is OK BUBBEL, de nieuwe verzuiling.

De gasten van deze avond zijn niet de minsten; Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl, Marcel Gelauff, hoofdredacteur van NOS Nieuws, Arnold Karskens, oprichter van Ongehoord NL, Ria Kraa, hoofdredacteur van het Friesch dagblad en prof.dr. Huub Wijfjes, hoofddocent Journalistiek aan de RUG, verwachten we allemaal op ons podium in de Newsroom.

Reuringprijs 2019
Voordat anchorman Bram Douwes onze gasten zijn ‘bubbel-doorprikkende stellingen’ voorlegt, blikken we terug op 2019 met de uitreiking van de Reuringprijs. Wie veroorzaakte vorig jaar de meeste #ophef in Noord-Nederland? Aan de Groningse gedeputeerde Nienke Homan de eer om dit bekend te maken.

Kom je ook?
Naast een nieuwe locatie, hebben we ook een nieuwe aanvangstijd voor de NoorderPers: 19.30 uur. Het programma duurt ruim een uur en daarna is het tijd voor een borrel. Aanmelden voor maandag 3 februari is wel nodig! 

Wanneer: maandag 3 februari 2020, 19.30 – 20.30 uur
Waar: Forum Groningen, Rabostudio + Newsroom

 

MELD JE AAN

Agenda

Maandag 7 september
19:30 tot 21:00
Rabo Studio
Gratis
Maandag 16 november
19:30 tot 21:00
Rabo Studio
Gratis

Misschien vind je dit ook leuk

Op de Bühne Op de Bühne

Op de B├╝hne

zondag 7 juni 11:00 tot 13:00
Tims Talkshow Tims Talkshow

Tims Talkshow

zondag 27 september 16:30 tot 18:00

Boekentips in de inbox >

Boekentips in de inbox >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on