Raak mij aan! Touch me!

Pub Heroes organiseert epische avonturen voor jou en je vrienden, zonder het levensgevaar en harde werken dat daar normaal gesproken bij komt kijken. En daarnaast zorgen wij voor hapjes, drankjes, spelmateriaal en getalenteerde storytellers die jullie door het avontuur leiden. Doe mee, en word een held! Het enige dat je hoeft te doen is je ticket scoren en naar het Forum te komen.

Je hoeft geen personage voor te bereiden, wij hebben genoeg om uit te kiezen. En geen zorgen als je nooit eerder Dungeons & Dragons (D&D) hebt gespeeld. We beginnen iedere avond met een korte introductie om je op weg te helpen. Aan het einde van de avond heb jij je eerste (of miljoenste) avontuur volbracht!

Dungeons & Dragons (of D&D) is een bekende tabletop roleplaying game, misschien ken je het spel van series als Stranger Things, Community of The Big Bang Theory. Je bedenkt wat voor held jij wilt zijn, rolt de dobbelstenen, en beleeft samen met je medespelers een episch verhaal met avontuur, fantasie en awesomeness. Tijdens het spelen word je begeleid door getalenteerde storytellers, die Dungeon Masters (of DMs) worden genoemd. Zij beschrijven de uitdagingen die jullie onderweg tegenkomen en houden de spelregels in de gaten, zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij het avontuur kan beleven dat je zoekt. En het mooiste is: je hoeft niet eens de speeltafel te verlaten.

Pub Heroes organiseert iedere tweede vrijdag van de maand D&D events. Onze events zijn geschikt voor zowel Engels- als Nederlandstaligen. Hieronder zie je onze aankomende events.

This information in English >>

Agenda

Vrijdag 13 oktober
19:00 tot 23:00
Smartlab
€ 16,00
Vrijdag 10 november
19:00 tot 23:00
Smartlab
€ 16,00
Vrijdag 8 december
19:00 tot 23:00
Smartlab
€ 16,00

Meer over het Smartlab >

Meer over het Smartlab >