Raak mij aan! Touch me!

Het Grote Gebeuren is het leukste festival voor lezers en schrijvers dat het Forum voor de elfde keer op rij samen organiseert met NOORDWOORD en in 2021 voor het eerst in het nieuwe Forum!

Zaterdag 13 februari
20:00 tot 01:00
Forum Groningen Nieuwe Markt

Programma

Interviews, voorlezen, gesprekken, paneldiscussies, signeren, verdieping en inspiratie, deze editie biedt het allemaal. De eerste bevestigde namen zijn Raoul de Jong, Emma Lesuis, Vincent Rietveld, Sarah Venema, Arthur Japin, Jennifer Nansubuga Makumbi, Reinjan Mulder en Johan Fretz.

Daarnaast organiseren we vier middagactiviteiten waaronder theater en een literaire wandeling, bieden we een podium aan debutanten en de NOORDWOORD-talenten en kun jij je verheugen op een vol en verrassend randprogramma.

Programma
Programma

Het Grote Gebeuren en coronamaatregelen

De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Dit betekent dat we Het Grote Gebeuren organiseren conform de landelijke richtlijnen rondom corona en dat we uiteraard ook onze bezoekers vragen zich aan de regels te houden.

Je koopt een ticket voor een route, hoe werkt dat?

Vanaf 17 december start de kaartverkoop. Vanwege de beperkte capaciteit per zaal, koop je een ticket voor een vaste route. Met een route bedoelen we een vaste selectie aan programmaonderdelen. Dat doen we om de bewegingen van onze bezoekers zo veel mogelijk te beperken. Je kunt dus niet je eigen programma samenstellen, zoals je gewend was van eerdere edities van Het Grote Gebeuren.

Belangrijk is de eerste locatie van een route. De eerste locatie staat op je ticket vermeld. Dus let daar goed op bij het kopen van je ticket.

Koop je tickets vanaf 17 december online

Het is het meest veilig en praktisch om je tickets online te kopen. Op die manier voorkom je een contactmoment en kunnen we jou goed bereiken als we je willen informeren of als we toch genoodzaakt zijn om Het Grote Gebeuren te verplaatsen of te annuleren.

Houd er tevens rekening mee dat we vanwege de beperkte capaciteit waarschijnlijk snel uitverkocht raken. Dus wacht niet te lang met tickets kopen!

Zaterdag 13 februari
20:00 tot 01:00
Forum Groningen Nieuwe Markt

Misschien vind je dit ook leuk?

Poetry per Tutti Poetry per Tutti

Poetry per Tutti

dinsdag 2 februari 20:30 tot 23:00
Mijlpalen in de literatuur Mijlpalen in de literatuur

Mijlpalen in de literatuur

donderdag 28 januari 20:00 tot 21:30
Naked Lunch met Heleen van Royen Naked Lunch met Heleen van Royen

Naked Lunch met Heleen van Royen

dinsdag 12 januari 12:15 tot 13:15

Vanzelf literaire activiteiten in je inbox? >

Vanzelf literaire activiteiten in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on