Raak mij aan! Touch me!
Spruit Cinema XL
Zondag 14 januari

Spruit Cinema XL

Het leukste filmfestival voor de allerkleinsten!

Zet hem alvast weer in je agenda, zondag 14 januari 2024 pakt Spruit Cinema groots uit met een speciale editie, de Spruit Cinema XL! Bereid je voor op een ochtend vol leuke films voor kinderen van 2 tot 6 jaar. 

Na de film is er zoals altijd de mogelijkheid te spelen en te knutselen. Maar dit keer grootser! Het Camera Café staat vol met leuke activiteiten, waarin de verhalen van de films terugkomen. Maak bijvoorbeeld kaarten van eetpapier, kom spelen met het schaduwtheater of maak een van de puzzels. Verkleed jij je voor de foto? Na al dat spelen is het ook lekker om even bij te komen in de voorleeshoek. Weet jij alle Spruitjes die verstopt zijn te vinden? Kortom een ochtend vol XL filmmagie!

Superworm (2+)

Superworm is super lang en super sterk en staat altijd voor iedereen klaar. Samen met zijn beste vriend Vlinder heeft hij al heel veel dieren geholpen: een kleine pad die bijna overreden werd, een groepje bijen die zich verveelden en een kever die zich in de nesten had gewerkt. Maar dan wordt Superworm ontvoerd door door de gemene Tover Hagedis en zijn helper Kraai! Vlinder aarzelt niet en bedenkt samen met alle andere dieren een plan om Superworm te bevrijden. 

Superworm is een prachtig geanimeerde kleuterfilm van de makers van De Gruffalo, De Slak en de Walvis en Draak Dries

Tickets
Superworm (2+)

Kan je niet wachten tot 14 januari 2024? Bezoek dan onze reguliere Spruit Cinema, elke zondagochtend in Forum Groningen. Klik voor meer het filmprogramma en tickets op onderstaande button. Tot dan!

Meer leuks voor kleine kinderen

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >