Raak mij aan! Touch me!
Spruit Cinema XL
Zondag 24 september

Spruit Cinema XL

Het leukste filmfestival voor de allerkleinsten!

Zondag 24 september 2023 pakt Spruit Cinema groots uit met een speciale editie, de Spruit Cinema XL! Bereid je voor op een ochtend vol leuke films voor kinderen van 2 tot 6 jaar. We zien de favorieten en de toppers van afgelopen seizoen: De Gruffalo, Dropje, Picknick met taart en De Slak en de Walvis.

Na de film is er natuurlijk zoals altijd de mogelijkheid te spelen en te knutselen. Maar dit keer grootser! Het Camera Café staat vol met leuke activiteiten, waarin de verhalen van de films terugkomen. Maak bijvoorbeeld kaarten van eetpapier, kom spelen met het schaduwtheater of maak een van de puzzels. Verkleed jij je voor de foto? Na al dat spelen is het ook lekker om even bij te komen in de voorleeshoek. Weet jij alle Spruitjes die verstopt zijn te vinden? Kortom een ochtend vol XL filmmagie!

Kan je niet meer wachten tot 24 september? Bezoek dan onze reguliere Spruit Cinema, elke zondagochtend in Forum Groningen. Klik voor meer het filmprogramma en tickets op onderstaande button. Tot dan!

Meer info en tickets

Meer leuks voor kleine kinderen

Kleintje Koffie (0+) Kleintje Koffie (0+)

Kleintje Koffie (0+)

maandag 9 oktober 10:00 tot 11:30
Voorleeshalfuurtje (2+) Voorleeshalfuurtje (2+)

Voorleeshalfuurtje (2+)

donderdag 5 oktober 10:30 tot 11:00

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >