Raak mij aan! Touch me!

Forumbibliotheek Lewenborg

Via deze pagina vind je onze openingstijden en collectie en natuurlijk ook de hulp- en spreekuren en jeugdactiviteiten die plaatsvinden bij onze Forumbibliotheek in Lewenborg.

Openingstijden

Maandag 8.30 - 17.30
Dinsdag 8.30 - 17.30
Woensdag 8.30 - 17.30
Donderdag 8.30 - 17.30
Vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Feestdagen Gesloten

Adres en contactgegevens

Kajuit 4
9733 CA Groningen
T 050 368 06 35
E bibliotheek@forum.nl

Hulp nodig?

Wil je een van de onderstaande zaken regelen? Kom dan na 13.00 uur langs of neem contact op met de klantenservice via 050 368 36 83.

  • Lid worden;
  • Een adreswijziging doorgeven;
  • Een betaling afhandelen.

Aan boord bij

Woensdag 30 november om 19.30 uur kunt u aan boord stappen bij een boek dat in de belangstelling staat.  Dat boek is Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls. We haken we aan bij Nederland Leest. Dat is de actie waarbij de bibliotheken een (gratis) boek klaar hebben liggen voor iedereen. Het boek ligt de hele maand november gratis klaar in bibliotheek. Over dat boek kunnen we dan met elkaar verder praten, leeservaringen delen, vragen stellen. 

Kinderactiviteiten

Wij organiseren leuke (gratis) activiteiten voor kinderen in de Forumbibliotheek Lewenborg. Van Clubhuizen tot leren programmeren en van festival tours tot voorleesuurtjes. Bekijk de agenda om te zien wat voor leuks er te doen is.

Kinderactiviteiten

Hulp- & spreekuren

Tijdens hulp- en spreekuren kun jij terecht in de Forumbibliotheek Beijum met al jouw vragen. Van hulp bij digitale vaardigheden tot taalhuizen. Bekijk de agenda voor een overzicht van wanneer welk hulpuur plaatsvindt.

Hulp- & spreekuren

Vrijwilliger worden?

Wil jij vrijwilliger worden bij Forumbibliotheek Lewenborg? We zoeken met regelmaat mensen! Bekijk de openstaande vacatures.

Vrijwilliger worden?

Lid worden >

Lid worden >

Maandelijks boekentips in je inbox? >

Maandelijks boekentips in je inbox? >

Locatie