Raak mij aan! Touch me!

Het leren van de taal is een goede manier om vertrouwd te raken met het land waar je voor kortere of langere tijd woont. Bij het Forum kun je op verschillende niveaus Nederlandse les volgen. Je krijgt les van gecertificeerde docenten. Tijdens de lessen leer je de grammaticale structuur van de taal kennen. Ook is er veel aandacht voor praktische toepassingen zoals spreken en schrijven.

In deze cursus breid je je kennis over de grammatica verder uit. Er is veel aandacht voor spreek- en schrijfvaardigheid. Reserveer minimaal drie uur per week voor het huiswerk. Aan het einde van de cursus krijg je een deelnamecertificaat als je minimaal 19 lessen hebt gevolgd.

De cursus bestaat uit 24 lessen van anderhalf uur, twee keer per week op maandag en woensdag ('s middags of 's avonds).

Lesmateriaal:

De opmaat, herziene editie, uitgeverij Boom. (ISBN: 9789024431991) o.a. verkrijgbaar bij boekhandel Van der Velde aan de Grote Markt of via www.nt2.nl

De kosten van het boek zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Coronatoegangsbewijs verplicht

Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht bij het bezoeken van bioscopen en theaters. Ook bij deze activiteit dien je bij de ingang van de zaal je coronatoegangsbewijs te laten zien. Het Forum volgt hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Meer informatie

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Nederlands als tweede taal | A2.

Misschien vind je dit ook leuk

Conversation courses

Conversation courses

vrijdag 24 september 09:30 tot 11:00