Raak mij aan! Touch me!

Spelen in Groene Stad

 

Fotoclub Trefshot
© Irma Kraus

Let's Gro 2022

4, 5 en 6 november

12775

Fotoclub Trefshot bestaat 50 jaar. Dan wil je het beste van jezelf laten zien! 

Dat doen we met een presentatie van 15 foto’s die gewijd zijn aan het thema ‘Spelen in groene stad‘’.  Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan want wat is spelen in groene stad? Iedere fotograaf heeft daarover zo zijn of haar eigen gedachten. Spelen is een ruim begrip en daar is gebruik van gemaakt. De inspiratie voor de foto’s is opgedaan binnen het territorium van de stad. Zo zijn we op bekende en minder bekende plekken in de stad uitgekomen. 

Het resultaat valt te zien op digitale displays in de centrale hal van het Forum.

Trefshot is in 1972 opgericht in het toenmalige wijkcentrum De Trefkoel in De Paddepoel. Het is een bont gezelschap van fotografen die de fotografie meestal in hun vrije tijd en als hobby uitoefenen. De foto’s zijn het resultaat van een ‘interne’ verkiezingsronde waarbij iedere fotograaf heeft gekozen voor de mooiste foto van de collega’s.

Hieronder kun je de foto's van de fotografen bewonderen. Gemaakt door Harry van der Werff, Bert Oost, Carel Bron, Frank Nab, Irma Kraus, Jan Bos, Maria Miedema en Mo Landsman.
 

Let's Gro Festival

Let’s Gro is hét (gratis) festival over de toekomst van Groningen. Op 4, 5 en 6 november is iedereen welkom om samen na te denken over toekomstideeën, aan te schuiven bij presentaties over nieuwe projecten in de stad, zijn er inspirerende sprekers en kun je bij miniworkshop ontdekken hoe je zelf kunt bij dragen aan een beter klimaat.

Het festival wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de gemeente Groningen en tal van andere organisaties.

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >