Raak mij aan! Touch me!

Luisterboeken

Even geen tijd of zin om te lezen?

Laat je dan lekker lui op de bank of tijdens het schoonmaken voorlezen door Tommy Wieringa of Jan Siebelink. Luisterboeken leen je bij onze bibliotheken of download ze meteen via de gratis app.

Nieuwe app

Let op: je kunt vanaf nu alleen nog in de nieuwe Online Bibliotheek-app boeken lenen.

In de nieuwe Online Bibliotheek-app kun je e-books en luisterboeken lenen. De app vervangt de oude apps 'E-books' en 'LuisterBieb'. Nieuw is dat je in één app zowel e-books als luisterboeken kunt lenen. En je kunt bijvoorbeeld een favorietenlijstje maken, previews van boeken bekijken en beluisteren, én boeken eenvoudig opnieuw lenen als de leentermijn bijna afloopt.

Hoe werkt het?

Download de online Bibliotheek-app in de App Store of Google Play. Registreer je in de app met je lidmaatschap van de bibliotheek. Leen je favoriete luisterboeken en luister waar en wanneer je wilt.

Hulp nodig?

We raden je aan om de instructies op de website van de Online Bibliotheek te lezen voordat je begint. Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe de app werkt of je kunt het instructiefilmpje bekijken. Als het nog steeds niet lukt, neem dan contact op met de klantenservice van de Online Bibliotheek.

Word lid van de Forumbibliotheken >

Word lid van de Forumbibliotheken >

Er is meer!

Buitenlandse kranten Buitenlandse kranten

Buitenlandse kranten

Ook de Wall Street Journal, The Daily Telegraph, Le Figaro, El Mundo of Handelsblatt lees je bij de Forumbibliotheken!

E-books E-books

E-books

Lees op je tablet of e-reader duizenden e-books, zoals thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken.

Muziek Muziek

Muziek

Via Muziekweb beluister je 450.000 albums en 4,5 miljoen tracks.