Raak mij aan! Touch me!

Muziek

Heb je een bibliotheekabonnement? Dan heb je toegang tot Muziekweb.

Een streaming muziekdienst met 450.000 albums en 4,5 miljoen tracks. Van popmuziek tot klassiek, van jazz tot wereldmuziek en Nederlandstalige muziek.

Meer dan de helft van de tracks op Muziekweb bestaat uit origineel werk dat je op andere muzieksites niet zult vinden. Daarnaast biedt Muziekweb een schat aan informatie over albums, artiesten en genres.

Nog geen lid?

858

Waar luister ik muziek?

Thuis kun je op Muziekweb.nl naar fragmenten van 30 seconden luisteren en alle muziekinformatie terugvinden.

Hoe leen ik muziek?

Om te kunnen lenen uit de collectie, maak je een account aan op Muziekweb.nl, vervolgens koppel je je bibliotheekabonnement aan het account. Daarna heb je meteen toegang tot de collectie. Bestellen is heel makkelijk: plaats de gekozen titel op de bestellijst, log in met je bibliotheekpasnummer en bevestig je bestelling. Je bestelling wordt daarna automatisch naar jouw bibliotheek opgestuurd.

inloggen op muziekweb

Hoeveel kost het?

Kosten: € 3,- per titel

Muziekweb is een externe dienst. Aan het lenen van cd's en muziek-dvd's via Muziekweb zijn daarom kosten verbonden. Je betaalt € 3,- per titel.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over het luisteren of lenen van muziek? Kijk op de website van Muziekweb.nl, neem contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een van onze collega's in de bibliotheek.

Misschien vind je dit ook leuk:

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on