Raak mij aan! Touch me!

Internetabonnement

Gratis bij een bibliotheekabonnement of 10,- per jaar 

Bij alle bibliotheekvestigingen van Forum Groningen kun je gratis gebruikmaken van de computers met internet als je lid bent.

Inloggen > lid worden

Om te kunnen internetten, log je in met je lenersnummer en wachtwoord. Dat is nodig, omdat ons internet niet anoniem en niet onbeperkt gebruikt mag worden.

Ben je geen lid, dan kun je ook gebruikmaken van ons internetabonnement: voor € 10,- per jaar kun je internetten op onze computers bij al onze bibliotheekvestigingen. Dit abonnement sluit je af bij de klantenservice in onze vestigingen.

Twee uur per dag

Je kunt per dag maximaal twee uur ingelogd blijven. Op die manier krijgt iedereen de mogelijkheid om te internetten en wordt de tijd eerlijk verdeeld. Na twee uur word je automatisch uitgelogd, uiteraard krijg je van te voren een seintje.

Digitale databanken en Office zonder inlog beschikbaar

Wil je alleen de digitale databanken raadplegen of gebruikmaken van Office-programma's zoals Word of Excel, dan hoef je niet in te loggen en heb je dus ook geen abonnement nodig.

Wil je meer weten?

Kom je er niet uit of wil je graag meer weten over het inloggen of het internetabonnement, dan kun je terecht bij onze medewerkers in de bibliotheek. Ze helpen je graag!

Openingstijden en adressen

Internet en printen >

Internet en printen >